Είναι σπάνιες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει δείξει τον εκνευρισμό της μπροστά στις κάμερες ή σε στιγμή που μπορεί να απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό. Αυτή την φορά όμως δεν κρατήθηκε.

Εκρήξεις επιφύλασσε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης για την Ελένη Μενεγάκη...

Σε έξαλλη κατάσταση, η παρουσιάστρια του Alpha, λίγο αφότου βγήκε από το αυτοκίνητό της, έκρυψε το πρόσωπό της με την τσάντα της και φώναζε στον παπαράτσι που την έβγαζε φωτογραφίες. Αν και συνήθως δεν απαγορεύει να τη φωτογραφίζουν, γνωρίζοντας πως αυτά τα στιγμιότυπα είναι στο παιχνίδι της δημοσιότητας, αυτή τη φορά ήταν φανερά εκνευρισμένη.

Αιτία το δημοσίευμα του YOU της προηγούμενης εβδομάδας στο οποίο απαθανατιζόταν να αγοράζει παπούτσια στην κόρη της Βαλέρια και να κάνει Facetime μαζί της για να της τα δείχνει και να ζητάει τη γνώμη της σε πραγματικό χρόνο..

Διαβάστε ακόμα: Μaster Chef: Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Πάνου Ιωαννίδη που δεν ήξερε κανείς...

«Τώρα θα δημοσιεύουμε και τα τηλέφωνα που κάνουμε στα παιδιά μας;», ακούστηκε να ρωτάει επάνω στα νεύρα της, βάζοντας επιδεικτικά την τσάντα στο πρόσωπο της ώστε να μην έχει καμία της λήψη. Ο φωτογράφος συνέχισε να την τραβάει, αφού αυτή είναι η δουλειά του κι εκείνη προσπαθούσε να τον αποφύγει, συνεχίζοντας να έχει την τσάντα στο πρόσωπο της...

Φωτογραφίες: Μανώλης Μαυρομουστακάκης.

Πηγή : youweekly.gr