Παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο “thema people” και τον Κώστα Μπουρούση!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία εξομολογήθηκε πως πέρναγε δύσκολα μετά την αποχώρησή της από τον Alpha.

"Γιατί πήγα στο Survivor; Δεν ξέρω. Μου είχαν κάνει προτάσεις για πολλά reality αυτή τη σεζόν. Με τιμάει αυτό και χαίρομαι γιατί πέρναγα δύσκολα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου με τον Alpha. Αλλά πάντα κάτι γινόταν και χάλαγε το πράγμα. Έκανα κι εγώ πίσω σε κάποιες προτάσεις. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Κάτι με κράταγε. Οι φίλοι μου συνηθίζουν να μου λένε ότι πάντα όταν φτάνω στο χείλος του γκρεμού υπάρχει ένα αόρατο χέρι που με σώζει. Δεν ξέρω γιατί είπα όχι σε όλα αυτά. Τρεις προτάσεις απέρριψα.

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός βόμβα! Έδωσαν τέλος στη σχέση τους Μπαλατσινού - Κικίλιας! Τι συνέβη;

Με όλο το κόστος να μείνω εκτός, να μην έχω δουλειά. Είχα βρει διέξοδο στο πανεπιστήμιο. Ξανάνοιξα έναν άλλον ορίζοντα για μένα. Το είχα πολλή ανάγκη να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους και να διαβάσω. Είχα παχύνει αρκετά. Δεν πρόσεχα τόσο όσο την περίοδο που ήμουν στην τηλεόραση. Έτρωγα και το απολάμβανα. Ταξίδεψα πολύ, κανόνιζα με τους φίλους μου τι θα κάνουμε τα σαββατοκύριακα.

Διαβάστε ακόμα: Συνάντηση κορυφής! Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε στην παραλία και συνάντησε παίκτη του DWTS! Ο λόγος για τον...

Προηγουμένως δεν υπήρχαν σαββατοκύριακα για μένα. Ξύπναγα στις 6 το πρωί και κοιμόμουν πολύ νωρίς. Τον τελευταίο χρόνο της εκπομπής είχα αρχίσει να βγαίνω", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια!