Ένα απίστευτο περιστατικό με το Ντάνο αποφάσισε να διηγηθεί on air η Φαίη Σκορδά! Ο ίδιος επρόκειτο να πάει καλεσμένος στο Πρωινό αλλά τελικά... κάτι άλλαξε!

Η Φαίη αποκάλυψε ότι συνομιλούσε με έναν λογαριασμό του Γιώργου Αγγελόπουλου, στο Instagram αλλά έστειλε λάθος μήνυμα σε λάθος πρόσωπο! Τι συνέβη

«Είχαμε κανονίσει με τον Ντάνο να έρθει καλεσμένος στο Πρωινό! Μετά από κάποιες ημέρες προσπαθούσαμε στο γραφείο να τον καλέσουμε, να κάνουμε τις σκαλέτες μας για να καλέσουμε τον κόσμο. Μου λέει η Ελεάνα, στείλε στον Ντάνο που σου είχε πει πως θέλει με χαρά να έρθει αρκεί να περάσει λίγος καιρός», είπε η Φαίη Σκορδά!

Διαβάστε ακόμα: Πανικός στο Πρωϊνό με παίκτη του Big Brother! Tο μήνυμα στη Φαίη Σκορδά και η αντίδρασή της!

«Λέω ωραία θα του στείλω κιόλας στο Instagram γιατί και αυτός στην αρχή μου είχε στείλει ένα πολύ ευγενικό "ευχαριστώ" για κάτι καλό που είχαμε σχολιάσει στην εκπομπή. Πολύ ευγενικός, πολύ τυπικός, ωραία μέχρι εκεί. Πέρασε λίγος καιρός όμως που κάθε μέρα στο Instagram εμένα μου ερχόντουσαν κάτι κόκκινες καρδιές, αλλά εγώ δεν έδινα σημασία».

Η ίδια στην συνέχεια κατάλαβε πως δεν πρόκειται για το πραγματικό προφίλ του Ντάνου αλλά για μια σελίδα.... θαυμαστών! Δείτε το σχετικό βίντεο: