Ο Ηλίας Βρεττός μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, αναγκάστηκε να μείνει για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο!

Μάλιστα, λόγω των σοβαρών κακώσεων ο τραγουδιστής χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο.

Ο τραγουδιστής μόλις πήρε εξιτήριο έδωσε συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους και αυτό έκανε πολλούς να ισχυριστούν πως αναρρώσει τελείως.

Ο ίδιος διαβάζοντας αυτά τα δημοσιεύματα θέλησε μέσα από τον πρτοσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να δώσει τη δική του απάντηση!

"Το ότι με είδατε όρθιο να κάνω δηλώσεις στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ξεπερνώντας εκείνη την ώρα τον εαυτό μου, δε σημαίνει ούτε κατά προσέγγιση πως έχω γίνει καλά και πως όλα τέλειωσαν…

Διαβάστε ακόμα: Βρισηίδα Ανδριώτου: " Μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα! Έχω μιλήσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και..." (Βίντεο)

Όσο σημαντική ήταν η επιτυχημένη, Δόξα τω Θεώ, έκβαση των σοβαρότατων χειρουργείων στα οποία υποβλήθηκα, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο μακρής, δύσκολος και οδυνηρός αγώνας της αποκατάστασης, τον οποίο παλεύω με αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο!

Κάθε μέρα είναι και μία μάχη…

Μάχη με το σώμα σου, μάχη με την ψυχολογία σου, μάχη με τα νέυρα σου, μάχη με τον εαυτό σου… Θα σας παρακαλούσα σεβόμενοι αυτή μου την προσπάθεια, να μην ασχολούμαστε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Με αγάπη,
ΗΒ", έγραψε χαρακτηριστικά! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω: