Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ...

Είδαμε τα κοινά στιγμιότυπα των ηθοποιών το βράδυ της περασμένης Κυριακής 25 Μαρτίου στο σπίτι της μητέρας του Γιάννη Τσιμιτσέλη, η οποία γιόρταζε εκείνη την ημέρα!

Δημοσιογράφος της εκπομπής "Στη Φωλιά Των Κου Κου" βρέθηκε έξω από το Θέατρο Λαμπέτη και το Θέατρο Διάνα όπου εμφανίζονται οι ηθοποιοί κρατώντας ένα πλακάτ, πάνω στο οποίο αναγραφόταν η λέξη "Ν...ΟΧΙ"!

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Δύσκολος ο ρόλος της μανούλας! Η ανάρτηση στο Instagram που θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια!

Ο Γρηγόρης Μπάκας όταν έδειξε στην Κατερίνα τις φωτογραφίες της ,ε τον Τσιμιτσέλη είπε: "Δεν ντρέπεσαι; Μ' έχεις κάνει ρεζίλι! Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθες... Καλό Πάσχα. Μια μαυρίλα βλέπω, δεν βλέπω τίποτα..."!

Από την άλλη μεριά ο Γιάννης σχολίασε: "Καλησπέρα και καλή βραδιά. Κράτα ό,τι θες εσύ από το "Ν...όχι". Την ξέρω την Κατερίνα. Τι να σου πω τώρα; Πήγαινε να μάθεις πληροφορίες από τη μάνα μου που μένει στου Ζωγράφου. Κάτσε να σε τραβήξω κι εσένα ένα πλάνο. Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παπαρατσικό για να ξέρω που ήσουν. Χάρηκα που σας είδα, να είστε καλά και να σκεπάζεστε γιατί έχει ακόμα λίγο ψύχρα...".