Στο εδώλιο του Ι' Τριμελούς Πλημμελειοδικείο της Αθήνας κάθισε χθες ο γνωστός μάνατζερ και πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης, μετά την μήνυση που είχε καταθέσει η τραγουδίστρια σε βάρος του τον περασμένο Ιούλιο στο Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Η δημοφιλής "number one" της Γιουροβίζιον του 2005 είχε κινηθεί νομικά σε βάρος του, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, καθώς σε συνέντευξη του στο περιοδικό YOU είχε υποστηρίξει ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον αλκοολισμό η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου την Καινούργιου! Το εξώδικο στην εκπομπή και η προσβολή στην παρουσιάστρια!...(Βίντεο)

Τότε, ο Τόνυ Μαυρίδης ανέφερε πως το 2008 η Έλενα Παπαρίζου "αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό!", ενώ είχε προσθέσει πως... απορεί που έμεινε τόσα χρόνια μαζί της.

Ο Τόνυ Μαυρίδης προσήλθε νωρίς χθες το πρωί στο δικαστήριο, αλλά ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, που δεν μπόρεσε να παραστεί.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso.