«Την άλλη εβδομάδα δεν δουλεύουμε και πολλές μέρες, ευτυχώς, τρεις μέρες μόνο και ξεκουραζόμαστε και ξεκουράζεστε και εσείς από εμάς και επιστροφή κανονικά την άλλη εβδομάδα, δεν είμαστε σαν τα σχολεία…», ξεκίνησε να λέει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της με αφορμή την διακοπή για το Πάσχα!

Αργότερα, η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων γνωστού εκδοτικού οίκου για να μιλήσουν για τα νέα τους βιβλία και εκεί έκανε την αποκάλυψη για την αγαπημένη της συνήθεια όταν της αφήνουν χρόνο τα παιδιά της!

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Το unfolllow και η παραδοχή....

«Έρχεται Πάσχα και θα έχουμε χρόνο. Εγώ πάντα, όταν είμαι ελεύθερη και τα παιδιά μου είναι απασχολημένα γύρω μου, αλλά χωρίς να είμαστε στο τρέξιμο, θέλω την παρέα μου, το βιβλίο μου. Τρελαίνομαι να διαβάζω περιπέτειες, που είναι και λίγο μυστήριο και λίγο θρίλερ και λίγο από όλα. Αν σου τύχει το ωραίο καλογραμμένο βιβλίο, με μια ωραία ιστορία που σε κρατάει σε εγρήγορση, στεναχωριέμαι που τελειώνει. Εγώ μιλάω και για τα δικά μου κορίτσια, για τις άλλες δεν ξέρω. Όποτε ανεβάζω κανένα τέτοιο βιβλίο στο Instagram τρελαίνονται, τρελαίνονται πολύ.», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: