Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά...

Ο Τόνι Σφήνος ή αλλιώς ο Θανάσης Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, και η εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα Γραμματικού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου περίπου δύο χρόνια πριν, στις 8 Ιουλίου του 2016, στις Σπέτσες, όπου και διατηρούν σπίτι. Από νωρίς το ζευγάρι είχε αρχίσει να κάνει σχέδια για τον ερχομό ενός παιδιού, εκδηλώνοντας έτσι δημόσια τη μεγάλη επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του.

Και να που και εκείνη η στιγμή δεν άργησε να έρθει. Η Ιωάννα Γραμματικού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και όπως όλα δείχνουν πριν το καλοκαίρι θα κρατάνε στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μανούλα βιώνει μια υπέροχη και άκρως ήρεμη εγκυμοσύνη, χαίρεται κάθε ημέρα πριν συναντήσει για πρώτη φορά το μωράκι της, ενώ οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο έχουν κορυφωθεί.

Διαβάστε ακόμα: Ευαγγελία Αραβανή - Νίκος Οικονομόπουλος: Είναι τρελοί από έρωτα και το δείχνουν! Οι φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους!

Την περίοδο αυτή απολαμβάνει στο έπακρο και ο Τόνι Σφήνος, πάντα με τη θετική του διάθεση, το χαμόγελο και τα μοναδικά αστεία του. Φροντίζει να μη λείπει τίποτα από τη σύζυγό του και κυρίως να μην την αφήνει μόνη ούτε λεπτό.