Η Κρίστη Κρανά, η γυναίκα πίσω από δεκάδες εστεμμένες, μιλάει αποκλειστικά στο YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη, για την πορεία της μέχρι να γίνει ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μοντέλων και της σχολής Cristi Models, για τις ατυχίες στην προσωπική της ζωή και ως ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μάς αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν στον Άγιο Δομίνικο...

«Survivor» βλέπετε;

Φέτος που ήταν η Κωνσταντίνα μου, το έβλεπα. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κορίτσι που την υπεραγαπώ. Πέρασε έναν χρόνο με αξιοπρέπεια εκτός τηλεόρασης και δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική, κάπου έκανε κι αυτή τα λάθη της και το ξέρει, της το είπα... Με τη δημοσιότητα υπερεκτέθηκε, δεν προστάτευσε τον εαυτό της και είχε εκείνο το επεισόδιο με τον νεαρό… Όταν της έκαναν πρόταση να πάει στον ΑΝΤ1 για το «Dancing with the stars», ενώ ήταν όλα οκ, ξαφνικά εξαφανίστηκαν, δεν την ξαναπήραν τηλέφωνο και στενοχωρήθηκε. Τότε της έκαναν πρόταση από τον ΣΚΑΪ και της είπα «εκεί θα πας». Την πίεσα πολύ, αλλά αυτό το κορίτσι είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε. Δεν μιλάει άσχημα για άλλους, κι ας της γυρίζουν την πλάτη κι ας την υποβιβάζουν. Γιατί το κάνουν; Το έκανε αυτό και η Ελένη Χατζίδου και με απογοήτευσε. Είναι δυνατόν να της πιάνει το μαλλί και να λέει «θα σου δώσω σφαλιάρα»; Επιτρέπεται; Η Κωνσταντίνα ανέβηκε στα μάτια όλων, εκεί που όλοι τη βρίζανε, τώρα όπου πάω μου λένε πόσο καλή είναι και χαίρομαι.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε την Φελίσια Λαπάτη πριν τις πλαστικές! Η αλλαγή στο στήθος και στο πρόσωπο...

Όταν χτύπησε πρώτη φορά την πόρτα σας πώς αντιδράσατε;

Είδα ένα ωραίο ξανθό κορίτσι που είχε κάνει αρκετά διαφημιστικά και φωτογραφίσεις. Πασαρέλα δεν έκανε γιατί ήταν λίγο «juicy», γι’ αυτό της έλεγα «αδυνάτισε». Ήταν η μόνη που πήγε στα καλλιστεία, δεν μπήκε στις φιναλίστ, αλλά δεν μου έκανε παράπονα.

Τι συμβουλές τής δίνατε όταν ξεκίναγε;

Να είναι ο εαυτός της, να είναι συνεπής, γλυκιά, γιατί όλοι μέσα στην ένταση της δουλειάς θα νευριάσουμε λίγο. Της έλεγα «το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, όλοι θα σε κυνηγάνε γιατί είσαι star αυτή τη στιγμή», η δημοσιότητα ένα νέο παιδί μπορεί να το τρελάνει. Τέλος, της έλεγα «πρόσεξε γιατί όταν αυτό τελειώσει, όλοι αυτοί που σε περιτριγυρίζουν θα πέσουν να σε φάνε». Πάρα πολλές που τη γλείφανε, εξαφανίστηκαν και έλεγαν μετά «δεν κάναμε παρέα». Αυτό εκείνες προσβάλλει. Η Ελένη Χατζίδου είπε «δεν θα έκανα παρέα με τη Σπυροπούλου». Γιατί, ρώτησε την Κωνσταντίνα αν θέλει να κάνουν παρέα;

Όταν μετά το τέλος της εκπομπής της τής γύρισαν την πλάτη, ποιες ήταν οι αντιδράσεις της;

Δεν μου έβρισε ποτέ κανέναν. Της είχα πει τι έλεγαν για εκείνη, με αγκάλιαζε και έκλαιγε. Μου έλεγε «Κρίστη, γιατί, τι τους έχω κάνει;». Τρώγαμε ένα βράδυ και της είπα «κοριτσάκι μου γλυκό, μην κλαις. Ο καιρός έχει γυρίσματα, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου», μου έχει πει τόσα «ευχαριστώ» που της συμπαραστέκομαι.

Της στοίχισε που έμεινε εκτός τηλεόρασης;

Σε όλους θα στοίχιζε, έχασε τη δουλειά της. Πήρε ένα σπίτι και είχε υποχρεώσεις, να πληρώνει το δάνειο που πήρε για να το φτιάξει. Δεν το βρήκε έτοιμο.

Ένας απ’ τους λόγους που πήγε στο «Survivor» ήταν για να πληρώσει το δάνειο;

Και γι’ αυτό και γιατί έπρεπε κάτι να κάνει. Δουλειά είναι κι αυτή που πήγε εκεί. Μπορεί αυτό να της δώσει μία εκπομπή και πολύ θα χαρώ να τη δω.

Διαβάστε ακόμα: Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: Η γνωριμία με τα πεθερικά και οι φωτογραφίες ντοκουμέντο έξω από το σπίτι της μητέρας του ηθοποιού! (Βίντεο)

Πώς ήταν πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο;

Σκεφτόταν «να πάω ή να μην πάω». Της είπα «να πας». Τη βλέπουμε τώρα αδύνατη και όμορφη, τις προάλλες έκανα πλάκα στη μανούλα της, «κυρία Πόπη, μη μου την παχύνετε, αλίμονό σας». Μολονότι είχε κάποια κιλά παραπάνω και δεν είναι αθλήτρια, τα πήγε μια χαρά. Δεν ξέρω τι θα έκαναν άλλες στη θέση της, αν θα τσαλακωνόντουσαν τόσο ή αν θα φόραγαν το ίδιο σορτς για 2 μήνες.

Φοβήθηκε τις αντιδράσεις του κόσμου;

Oύτε καν το συζητήσαμε. Καλύτερα που δεν πήγε στον ΑΝΤ1, καλά να πάθουν. Η Κωνσταντίνα ήταν η πιο διάσημη παίκτρια του «Survivor», ανέβασε την τηλεθέαση, το υπογράφω. Εγώ κι άλλοι τόσοι βλέπαμε το παιχνίδι για εκείνη, αν αδυνάτισε ή αν βελτιώθηκε. Το «Survivor» ήταν μια καλή δεύτερη ευκαιρία για την Κωνσταντίνα... Έριξε μια καλή ζαριά και της έκανε καλό, γιατί ο κόσμος άρχισε να την αγαπάει, να την εκτιμάει και να την παρακολουθεί.

Σας έχει κάνει να συγκινηθείτε όσο τη βλέπετε στην τηλεόραση;

Ναι, έχω μία ευαισθησία μαζί της. Όταν έπεφτε στις λάσπες τη συμπονούσα. Εγώ δεν θα το ’κανα.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1,5€ / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης