Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου παραχώρησε συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Πρω1νό.

Η ίδια, μίλησε εφ' όλης της ύλης , αλλά και για την απώλεια της μητέρας της. Η Μαρία Ελένη, απάντησε και για την σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την Νατάσα Καλογρίδη.

«Με τον πατέρα μου δεν είχα τη σχέση που είχα με τη μάνα μου, αλλά είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ μπροστά για τη ηλικία του. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι κάπως πιο ψυχρός, πιο απόμακρος. Είναι σοβαρός, αλλά δεν είναι σοβαροφανής.

Διαβάστε ακόμα: Amber Alert: To "Ράδιο Αρβύλα" ψάχνει το κοινό του!

Στην οικογένειά μας δεν μας αρέσει η σοβαροφάνεια. Μετά από αυτό που έγινε με τη μαμά, δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν, για τα οποία θα τρελαινόμουν παλαιότερα. Η ζωή περνάει τόσο γρήγορα… Μετά από αυτό δεθήκαμε περισσότερο με τον πατέρα μου, είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που έχω.

Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του ο πατέρας μου με τη Νατάσα. Ο πατέρας μου ήταν χάλια όλον αυτό τον καιρό. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και δεν ήταν καλά. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε η Νατάσα. Εγώ χαίρομαι που ο πατέρας μου είναι καλά.

Δεν έχει κανέναν λόγο ο πατέρας μου να δώσει λόγο για την προσωπική του ζωή. Δεν ενοχλεί κανέναν. Είναι καλά; Είναι ευτυχισμένος; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Αν η Νατάσα μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα, να τον προσέχει και να του δίνει μια χαρά, καλά κάνει και είναι μαζί του.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα βλέπουμε όλα τόσο τραγικά. Το φάρμακο του θανάτου είναι η ζωή. Κι αυτή τη στιγμή ζει ο πατέρας μου. Και πόσα ακόμα χρόνια θα ζήσει, 10 – 15; Μακάρι να ζήσει πάρα πολλά. Δεν πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου; Έχουμε λόγο να δίνουμε αναφορά σε κανέναν για το τι κάνουμε;

Διαβάστε ακόμα: Συμπαθητικά τα ποσοστά για τις «Οικογενειακές ιστορίες»: Κατάφεραν να κρατήσουν το κοινό;

Θα είμαι μαζί με τον πατέρα μου σε ό,τι επιλογή και να κάνει! Από τη στιγμή που ήταν και η μάνα μου και ο πατέρας μου σε ό,τι επιλογή και αν έκανα! Αυτό είναι οικογένεια. Δεν έχω κανέναν λόγο να τσακώνομαι με κανένα μέλος της οικογένειάς μου από τη στιγμή που τη μία είσαι και την άλλη δεν είσαι.»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: