«Έζησα ποιητικά με αυτόν τον άνθρωπο»

Ο Κώστας Φαλελάκης, μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για την σχέση του με τον αγαπημένο ηθοποιό, Μηνά Χατζησάββα, που έφυγε από την ζωή πριν περίπου δυόμιση χρόνια.

Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, μετά την απώλεια του αγαπημένου του συντρόφου.

Συγκεκριμένα, είπε: « Έζησα ποιητικά με αυτόν τον άνθρωπο. Υπήρχε πολύ ποίηση στην καθημερινότητά μας και διαβάζαμε πολύ ποίηση. Δεν είχα σκοπό να μιλήσω για τίποτα από όλα αυτά. Όταν όμως την επόμενη ημέρα, πήγα να πάρω το σώμα του για να το παραδώσω στο γραφείο τελετών και δεν μπορούσα, μετά από 25 χρόνια συμβίωσης, ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Διαβάστε ακόμα: Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει: «Θα παρουσίαζα το Survivor αν μου έδιναν 3 - 4 εκατομμύρια ευρώ»!Ο λόγος για τον...

Το χρωστούσα στον Μηνά. Δεν μετάνιωσα που το είπα. Αν ο Μηνάς ήξερε τι τράβηξα, ναι, θα συμφωνούσε. Είχαμε κάνει αμοιβαίες διαθήκες, το μόνο τυπικό που μπορείς να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υπήρχε τίποτε νομικό σε αυτό το πράγμα, τώρα υπάρχει. Ας πίνουν στην υγειά του Μηνά αυτοί που το χαίρονται. Για να εξακολουθήσω να μένω σε αυτό το σπίτι που αγοράσαμε από κοινού με τον Μηνά και το ξεχρεώσαμε το 2013, επειδή φορολογούμαι σαν εξωτικός θα πληρώσω 28,000 ευρώ. Ένα κανονικό ζευγάρι θα πλήρωνε 2,000 – 3,000»