Η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου από την εκπομπή Αποκαλυπτικά, βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Παρασκευής, όπου έφτασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Άγιο Δομίνικο και συναντήθηκε με τους γονείς της παρουσιάστριας!

Διαβάστε ακόμα: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτοτρολάρεται στα social media! To post στο Instagram που σπάει κόκαλα!

Και οι δύο ήταν εκεί για να υποδεχτούν την κόρη τους που ήρθε από τα ξένα! Ο Βασίλης και η Πόπη Σπυροπούλου μίλησαν ανοιχτά στη δημοσιογράφο για την κόρη τους!

Η μητέρα της Κωνσταντίνας, μεταξύ άλλων, έσπευσε να τονίσει πως ήταν παρεξηγημένη τόσα χρόνια: «Είμαι πολύ περήφανη για τον γυρισμό του παιδιού μου. Το πρώτο πράγμα που μου είπε χθες ήταν «Μανούλα μου». Μου άρεσε που παρά τα όσα περνούσε, δεν είχε να πει κακό για κανέναν. Τα αντιμετώπιζε όλα με ένα χαμόγελο και με την καλή καρδούλα που έχει. Ήταν παρεξηγημένη γιατί δεν την γνώρισε το κοινό και αυτό το παιχνίδι της έδωσε αυτό που ήθελε κι εκείνη, να την γνωρίσουν μέσα από την κάμερα. Έτσι είναι στην καθημερινότητά της, ένα απλό παιδί».

Ο πατέρα της, βούρκωσε μιλώντας για την Σπυροπούλου και είπε πως τώρα είδαμε την πραγματική της εικόνα: Έδειξε την πραγματική της εικόνα, τον πραγματικό της εαυτό, τον πραγματικό της χαρακτήρα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, την οξυδέρκεια, την υπομονή, τις γνώσεις, την ομορφιά της, την αγάπη της. Ήταν μια ευκαιρία για την Κωνσταντίνα να δείξει ότι αξίζει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: