Απίστευτα συγκινητική ιστορία κρύβεται πίσω από το τραγούδι της Πάολα «Καράβι», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας, συμπεριλαμβάνει το κομμάτι αυτό που είναι αφιερωμένο στον πατέρα της- με το ιδιόχειρο της σημείωμα να σε κάνει να ανατριχιάζεις.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έγραψε:

«Ημουν ένα καραβι, ταξίδεψα πανιού μαζί σου, μου άνοιξες τον χάρτη της ζωής σου...Μου έδειξες τις θάλασσες του κόσμου μ' ένα χάδι. Μα έγινε η αγάπη σου αλλιώς. Ενας βαθύς ωκεανός, που αγριεύει συνεχώς, μόνο με μένα. Και όσο παλεύω να σωθώ, να καταλάβω προσπαθώ γιατί δεν βρίσκω μια σταγόνα από σένα. Ημουν ένα καράβι που, όταν άνοιγαν τα πανιά μου, τα μάτια σου είχα πάντοτε μπροστά μου, για σημάδι».

Διαβάστε ακόμα: Η πρώτη βόλτα της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την γέννα! Που βρέθηκε η ηθοποιός;

«Τα μάτια μου δεν θα ξαναντικρίσουν ποτέ τόσο όμορφο λιοντάρι!...Στην προηγούμενη ζωή μου σ' είχα ονειρευτεί και σ' αυτήν έγινες ο πατέρας μου! Για μένα θα είσαι πάντοτε ένα πρόσωπο του ονείρου! Τώρα, αγαπημένε μου, είσαι πλέον κατάλευκος και έχεις αγαπηθεί από τους ίσους και όμοιους σου! Μέχρι την ώρα που θα συνάντηθόύμε θα σου λέω...». «Και όσο παλεύω να σωθώ, να καταλάβω προσπαθώ γιατί δεν βρίσκω μια σταγόνα από σένα».

Η Πάολα τελειώνει την εξομολόγηση καρδιάς, λέγοντας: «Αφιερωμένο στον αθάνατο Αλέξανδρο της καρδιάς μου! Σ' αγαπάω, μπαμπά μου! Πάολα...».