Ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», αποκάλυψε το ντόμινο των εξελίξεων της υπόθεσης Παυλίδου- Παπαγίαννη.

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη, ταξίδεψαν στην Κολομβία και την εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη- Celebrity Travel. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη , η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην παράσταση «Πετάει, Πετάει».

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επέστρεψε εχθές το βράδυ! Χαμός στο αεροδρόμιο!

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό στο θέατρο Χυτήριο. Συγκεκριμένα, το όλο θέμα είχε ξεκινήσει από την ώρα που έπαιζαν στην παράσταση και συνεχίστηκε στα καμαρίνια. Ο Μάνος Παπαγιάννης επέμεινε πως και η ίδια τον χτύπησε, αλλά το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η ηθοποιός κινήθηκε νομικά και έστειλε εξώδικο στην εκπομπή Celebrity Travel, ζητώντας να μην προβληθεί κάποια δήλωση του Παπαγιάννη που αφορά την υπόθεση. Μετά το εξώδικο, η εκπομπή αναδιαμορφώθηκε και ξαναμπήκε στο μοντάζ αφού ο Παπαγιάννης, ανέφερε πολλές το όνομα της Παυλίδου, αλλά και περιστατικά που αφορούσαν την συγκεκριμένη υπόθεση και θα έφερναν τους πάντες σε δύσκολη θέση.