Εξώδικο σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό έστειλε μέσω του δικηγόρου της, Νικόλαου Ανδρικόπουλου, η Τζένη Μπαλατσινού η οποία και.... πήρε τα μέτρα της μετά από δημοσίευμα που γράφτηκε για εκείνη!

Το περιοδικό είχε δημοσιεύσει άρθρο αναφορικά με το σπίτι που μένει με τον νέο σύντροφό της Βασίλη Κικίλια, στο κέντρο της Αθήνας και όπως αναφέρει η ίδια ξεπέρασε τα όρια!

Αναλυτικά το εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στο φύλλο της 21ης .03.2018 του περιοδικού «Yes! Star Magazine», στο πιο κεντρικό σημείο του εξωφύλλου, του οποίου καταλαμβάνει μάλιστα και το μεγαλύτερο μέρος, και στις σελίδες 20 – 21, δημοσιεύθηκε, παντελώς άκριτα, ένα ανυπόγραφο και καθ’ ολοκληρίαν ανακριβές, κακόβουλο, προσβλητικό, απρεπές και επικίνδυνο για εμένα και τους οικείους μου δημοσίευμα τιτλοφορούμενο «ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ - ΚΙΚΙΛΙΑ!», το οποίο φέρει και τον παντελώς υποτιμητικό για το άτομό μου υπότιτλο «Η ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ!».

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση 23/4: Απίστευτη σφαλιάρα του Master Chef στο Power of Love! Tο DWTS διασώθηκε με Στεφανίδου!

Στο άρθρο αυτό, το οποίο εκμεταλλεύεται τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για να δημιουργήσει πεπλανημένες εντυπώσεις σε βάρος μου και να κερδίσει έτσι αναγνώστες, δημοσιεύονται, άκριτα και χωρίς καμία άδεια, προσωπικά στοιχεία και ευαίσθητα δεδομένα, δικά μου και των οικείων μου, αρκετά από τα οποία μάλιστα δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα!

Συγκεκριμένα, δημοσιοποιείται η διεύθυνση της οικίας μας, παρουσιάζονται φωτογραφίες που υποτίθεται ότι έχουν ληφθεί από το εσωτερικό του χώρου -ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζεται από τον αρθρογράφο και πολυτελής-, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν, αναφέρονται –επίσης ανακριβώς- το ποσό του μηνιαίου μισθώματος, το οποίο υποτίθεται ότι καταβάλουμε για την ενοικίασή της, και τα τετραγωνικά της μέτρα, αλλά και πολλές άλλες πληροφορίες, εν είδει ρεπορτάζ, που εκθέτουν με απρεπή και επικίνδυνο τρόπο στιγμές του αυστηρά ιδιωτικού και προσωπικού μου βίου στα φώτα της δημοσιότητας και παραβιάζουν την ιδιωτική και οικογενειακή μου ζωή στον πυρήνα της.

Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους –ανώνυμους βεβαίως βεβαίως- συντάκτες του επίμαχου ρεπορτάζ να επιδείξει ελάχιστη ευαισθησία και σεβασμό στην αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλλω ως διαζευγμένη μητέρα, προκειμένου να μην διαταραχθεί η εύθραυστη ψυχική ισορροπία δύο έφηβων κοριτσιών και ενός μικρού αγοριού. Ισορροπία που προφανώς διαταράσσεται όταν παραβιάζεται η ιδιωτική και οικογενειακή μας ζωή στον πυρήνα της και δημοσιοποιούνται άκριτα και κακόπιστα χωρίς καμία άδεια, προσωπικά μας στοιχεία και ευαίσθητα δεδομένα. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα έπρεπε κανονικά να με εκπλήσσει το γεγονός ότι ο αυστηρά ιδιωτικός μας βίος γίνεται βορά των μέσων ενημέρωσης και εγώ, προσωπικά, αποδέκτης απαξιωτικών σχολίων και κακόβουλων επιθέσεων από συγκεκριμένη μερίδα του τύπου.

Ήδη με την παρούσα επιστολή διαμαρτύρομαι έντονα για την ως άνω περιγραφείσα παράνομη και κακόβουλη συμπεριφορά σας, για τα απαξιωτικά σας σε βάρος μου σχόλια, για την παραβίαση του οικιακού μου ασύλου, για την επικίνδυνη για εμένα και τους οικείους μου δημοσιοποίηση, χωρίς καμία άδεια, προσωπικών μας στοιχείων και ευαίσθητων πληροφοριών, οι περισσότερες από τις οποίες μάλιστα δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα, και σας επισημαίνω ότι οι ενέργειές σας έχουν προκαλέσει ήδη, τόσο σε εμένα, όσο και στα τέκνα μου, τεράστια ηθική βλάβη, για την αποκατάσταση των οποίων σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι να προσφύγω άμεσα στις αρμόδιες Αρχές και στα αρμόδια Δικαστήρια».