Άπραγη για πέμπτη συνεχή φορά αποχώρησε από την αίθουσα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς δεν άρχισε χτες - όπως αναμενόταν- η δίκη με κατηγορούμενο το Μένιο Φουρθιώτη και μήλον της Έριδος τα 200.00 ευρώ που έκαναν φτερά από το χρηματοκιβώτιό της!

Η μυστηριώδης υπόθεση που άρχισε να ξετυλίγεται με τη μήνυση της εκρηκτικής ξανθιάς σε βάρος του παρουσιαστή και πρώην μάνατζέρ της, τον οποίο και κατηγορεί για κλοπή, λιμνάζει εεώ και μήνες στο ακροατήριο έπειτα από αλλεπάληλες αναβολές και διακοπές!

Διαβάστε ακόμα: Το πρώτο φιλί του Γιώργου Αγγελόπουλου και η ερωτική σκηνή στο Τατουάζ!

Και αυτή τη φορά το αίτημα διακοπής υπέβαλλε η πλευρά του Μένιου Φουρθιώτη καθώς ο νέος συνήγορός του, Θέμης Σοφός δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο επειδή βρισκόταν σε άλλη δίκη. Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι δεν θα δεχτεί άλλες καθυστερήσεις στην εκδίκαση της υπόθεσης.

«Την επόμενη φορά ελπίζω να είναι εδώ ο κ. συνήγορος» τόνισε με την έδρα να διακόπτει για τα τέλη Απριλίου. Στο δικαστήριο, εκτός από την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών βρέθηκαν ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης και η γνωστή μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου οι οποίοι θα κατέθεταν ως μάρτυρες στην υπόθεση. Αντίθετα απουσιάζει ο Σπύρος Ρέβης, που είχε δώσει το «παρών» στη προηγούμενη δικάσιμο.