Ο Χρήστος Σιμαρδάνης, την Τρίτη 13 Μαρτίου έφυγε από την ζωή, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο!

Όπως είναι φυσικό, η απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού πλημμύρισε με θλίψη τους συγγενείς του, καθώς και τον σύντροφο του!

Την Πέμπτη το μεσημέρι, ο Χρήστος Σιμαρδάνης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο.

Μάλιστα αντί στεφάνων, τα χρήματα δόθηκαν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "Γαλιλαία", σ’ ένα μέρος που επιθυμούσε να πάει ο ηθοποιός, αλλά δεν πρόλαβε!

Ο σύντροφος του ηθοποιού, αλλά και νοσηλευτής στην εν λόγω μονάδα, Νίκος Κακαράς, αποκάλυψε στο Secret και στην Ανθή Βούλγαρη την μεγάλη επιθυμία του ηθοποιού, την οποία δεν πρόλαβε να εκπληρώσει .

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 trailer: Η Ντάρια "καρφώνει" την Ροδάνθη για τις επιδόσεις της! Ο συγκλονιστικός αγώνας για την επικοινωνία! Όσα θα δούμε αύριο...(Βίντεο)

«Ο Χρήστος Σιμαρδάνης λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή είχε εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει το έργο της "Γαλιλαίας"», και συμπλήρωσε: «Ο Χρήστος ήταν ένας ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Τον γνώριζα δεκαπέντε χρόνια. Κάποια στιγμή συζητούσαμε και του είπα πως θα δούλευα στη "Γαλιλαία" επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα πως πρόκειται για μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και ότι βοηθάει καρκινοπαθείς και ανθρώπους με σύνδρομο ALS. Μου είπε ότι τον ενδιέφερε να μάθει περισσότερα και κάποια στιγμή, όταν άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη Λαυρεωτικής, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμοδίους για να δει πώς μπορεί να συνδράμει στο έργο τους».

Ο ίδιος, μάλιστα, εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένος: "Δυστυχώς, ο Χρήστος αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Μάλιστα, είχε δρομολογηθεί να νοσηλευτεί και στη μονάδα, όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Δεν πρόλαβε. Η οικογένεια του πήρε την πρωτοβουλία, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στη "Γαλιλαία". Έτσι, ίσως θα ήθελε και ο Χρήστος".