Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην ηθοποιό Πέμυ Ζούνη και την πρώην παραγωγό της, Μπέσσυ Γιαννόπουλου.

Αυταπάγγελτη ποινική δίωξη, ζήτησε η παραγωγός και την παρέμβαση του εισαγγελέα για το Ιδρύμα «Κακογιάννη» και την Πέμυ Ζούνη.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν την περασμένη άνοιξη μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στη συνεργασία της δημοφιλούς ηθοποιού με το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Το θέμα αφορούσε στην παράσταση «...και Ιουλιέτα», στην οποία πρωταγωνιστούσε η κ. Ζούνη και σκηνοθέτης, σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, ήταν ο βραβευμένος με Όσκαρ Κινέζος Ανγκ Λι.

Διαβάστε ακόμα: Χαμός στην πρωινή ζώνη με ανατροπές! Τι έγινε με Σκορδά και Μπουσδούκου;

Στην πορεία αποδείχθηκε ότι ο Ανγκ Λι δεν είχε καμία σχέση με την παράσταση, ξεσπώντας θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, δύο μόλις μέρες πριν από την ολοκλήρωση της σειράς των παραστάσεων η κ. Ζούνη αποκάλυψε ότι έπεσε και η ίδια θύμα εξαπάτησης. Το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» στάθηκε στο πλευρό της ηθοποιού, η οποία εκείνη την περίοδο βαλλόταν από παντού, καθώς θεωρήθηκε υπαίτια για την παραπληροφόρηση.

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος, μέχρι η παραγωγός Μπέσσυ Γιαννόπουλου να σπάσει τη σιωπή της για μια υπόθεση που έπληξε και το όνομα της. Την περασμένη Δευτέρα 12 Μαρτίου, η κ. Γιαννόπουλου απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές της Δίωξης Περιουσιακών Εγκλημάτων και ζήτησε τη δίωξη τόσο των υπεύθυνων του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» όσο και της ίδιας της ηθοποιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κ. Γιαννόπουλου, η Πέμυ Ζούνη ενεργούσε ως «διευθύνουσα εγκληματικής οργάνωσης».

Η παραγωγός, σύμφωνα με την αναφορά της στις Αρχές, κάνει λόγο «για απόπειρα κακουργηματικής εξαπάτησης της δικαιοσύνης με χαλκευμένα στοιχεία και για ψευδορκία του -πιθανόν εν διαστάσει- συζύγου της κ. Ζούνη, Ευστάθιου Σκέντζου και της αδελφής της, Δέσποινας Ζούνη». Όσον αφορά στο Ίδρυμα «Κακογιάννης», μεταξύ άλλων, φέρεται από την παραγωγό να έχει προβεί σε ψευδή καταμήνυση.

Στο μεταξύ, η παραγωγός έχει παραθέσει μια σειρά από προσωπικές συνομιλίες, ηχητικά ντοκουμέντα, mail αλλά και φωτογραφικά ντοκουμέντα με σκοπό να αποδειχθεί η αλήθεια. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η δήλωση του σκηνοθέτη Ανγκ Λι για τη συνεργασία του με την ηθοποιό, την εμπιστοσύνη του στις δραματικές της ικανότητες και την πνευματική του δουλειά στο έργο του Άκη Δήμου «.. .και Ιουλιέτα».

Το «θρίλερ» ωστόσο δεν σταματά εδώ, αφού η υπόθεση θυμίζει αστυνομικό μυθιστόρημα.

Η κ. Γιαννόπουλου κάνει λόγο μέσα από τη δικογραφία για προσημειωμένα χαρτονομίσματα που της προσφέρθηκαν από την κ. Ζούνη. Τέλος, έρχεται να προσθέσει ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ηθοποιό. Το ΛΟΙΠΟΝ ήρθε σε επικοινωνία με την κ. Ζούνη, η οποία δήλωσε ότι δεν θέλει να προβεί σε κάποιο σχόλιο και πως τις απαντήσει θα τις δώσει η δικαιοσύνη.

Πηγή ρεπορτάζ: Περιοδικό Λοιπόν