Στο «MasterChef» μπορεί να υποδύεται τον αυστηρό και τον αλύγιστο κριτή της τριμελούς παρέας, ωστόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς λιώνει σαν την καλή μπεσαμέλ όταν βρίσκεται με την οικογένειά του.

Απόδειξη τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, στα οποία ο Ελληνοϊάπωνας σεφ μας δείχνει για πρώτη φορά την ευαίσθητη πλευρά του ως σύζυγος και πατέρας.

Παρέα του στην οικογενειακή εξόρμηση του περασμένου Σαββάτου βρισκόταν η Ελληνοϊταλίδα σύζυγός του Δέσποινα και η 2χρονη κόρη τους Αριάννα-Chihiro που ως επί το πλείστον δεν έμεινε στην κούνια της αλλά περπάτησε μαζί με τους γονείς της.

Διαβάστε ακόμα: ELIF: Η Αρζού πιστεύει ότι ο άντρας της συνεχίζει τη σχέση του με τη Μελέκ: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 13/03;

Παρ’ ότι και οι δύο ξέρουν να μαγειρεύουν, το περασμένο Σαββατοκύριακο αποφάσισαν να χαλαρώσουν και να φάνε έξω, με τον φακό να τους πετυχαίνει στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μένει κοντά –συγκεκριμένα στα Εξάρχεια– και έχει δηλώσει επανειλημμένα την αγάπη του για την περιοχή, στην οποία μάλιστα γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του.

Ακόμα μεγαλύτερη αγάπη του βέβαια είναι η κορούλα του, που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα και έχει βαλθεί να τους τρελάνει στα παιχνίδια, και την οποία παρ’ ότι έχει δύο ονόματα οι γονείς της τη φωνάζουν Τάτα (σ.σ. μπέμπα στα ιταλικά).

Περισσότερα στα περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 14/3, μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: Papadakis Press