Το τελευταίο διάστημα ντόρος γίνεται γύρω από το όνομα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και τις φήμες που τον θέλουν ξανά ερωτευμένο μετά το διαζύγιο με την Βάσω Λασκαράκη!

Ωστόσο το ρεπορτάζ έχει το όνομα της κοπέλας που είναι διακριτικά στο πλευρό του ηθοποιού το τελευταίο διάστημα.

Η αποκάλυψη έγινε με μία συμπτωματική συνάντηση που είχε δημοσιογράφος μας με τον ηθοποιό σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καθόταν στο τραπέζι λίγο πιο πέρα με γνωστή ηθοποιό και αντάλλασσαν μεταξύ τους τρυφερά χάδια.

Θέλετε να μάθετε ποια είναι; Το κορίτσι που ήταν στο πλευρό του, ήταν η Κατερίνα Γερονικολού, μία από τις πρωταγωνίστριες της πολύ επιτυχημένης σειρά του Alpha, "Τατουάζ".

Διαβάστε ακόμα: Ακόμα δεν μπήκε στο DWTS, μένει εκτός! Τραυματίστηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου! Τι συνέβη;

Οι δυο τους πολύ διακριτικοί, μιας και ήταν σε δημόσια χώρο, δεν έλειπαν όμως κάποια τρυφερά αγγίγματα! Μάλιστα, το ζευγάρι φεύγοντας ήταν ακόμη πιο διαχυτικό, επιβεβαιώνοντας μας τις υποψίες ότι είναι μαζί!

Έτσι λοιπόν .... ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι το νέο ζευγάρι. Όπως μας αποκάλυψε συνάδερφος του ηθοποιού, οι δυο τους δεν είναι μεγάλο διάστημα μαζί ωστόσο προσέχουν πολύ να μην διαρρεύσει ακόμη κάτι...

Μάλιστα ο Γιάννης και η Κατερίνα είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία "Bachelor" και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το φλερτ τους ξεκίνησε από τα γυρίσματα... Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να τις είχαν "χρεώσει" σαν σύντροφο τον Γιώργο Αγγελόπουλο που πρωταγωνιστούν μαζί στο "Τατουάζ" όμως... ήδη την καρδιά της την είχε κλέψει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!