Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έθεσε στο αρχείο τη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος της ο πρώην σύντροφός της Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος την κατηγορούσε για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος της στοιχεία για τη διάπραξη αδικημάτων!

Ετσι, η δημοφιλής τραγουδίστρια δικαιώνεται στο ποινικό σκέλος της πολύκροτης διαμάχης της με τον μουσικό παραγωγό, περίπου έναν χρόνο μετά την έναρξη της προκαταρκτικής εξέτασης!

Διαβάστε ακόμα: ELIF: Η Αρζού πιστεύει ότι ο άντρας της συνεχίζει τη σχέση του με τη Μελέκ: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 13/03;

Ο Τόνυ Μαυρίδης είχε καταγγείλει στη μήνυσή του ότι η πρώην σύντροφός του είχε υπεξαιρέσει χρήματα από την ετερόρρυθμη εταιρία, στην οποία ήταν εταίροι ο ίδιος και η Ελενα Παπαρίζου, ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Μετά την κατάθεση της μήνυσης, η Εισαγγελία είχε δώσει παραγγελία γα τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι ισχυρισμοί του Τόνυ Μαυρίδη ευσταθούν και αν η τραγουδίστρια είχε διαπράξει το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνταν από τον επί σειράν ετών σύντροφο και μάνατζέρ της.

Μάλιστα, ο εισαγγελικός λειτουργός που διενήργησε την έρευνα είχε διατάξει τον διορισμό πραγματογνώμονα οικονομολόγου, ώστε να διερευνηθούν σε βάθος τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας της τραγουδίστριας. Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος της Χρήστος Μήλιος, από το πόρισμα που συνέταξε ο εξειδικευμένος πραγματογνώμων δεν προέκυψαν στοιχεία που να συνηγορούν στην εκδοχή ότι η Ελενα Παπαρίζου είχε διαπράξει το αδίκημα, με αποτέλεσμα η μήνυση του Τόνυ Μαυρίδη να κριθεί ανεπαρκής και να καταλήξει στο αρχείο!

Διαβάστε ακόμα: ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:Η Ογιά διχασμένη ανάμεσα στην αγάπη και την ηθική! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 13/03

Μάνατζερ

Στην εταιρία που είχαν συστήσει από κοινού η τραγουδίστρια και ο μάνατζερ από τον Μάρτιο του 2005, η Ελενα Παπαρίζου συμμετείχε με ποσοστό 80% και ο Τόνυ Μαυρίδης με 20%.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μουσικού παραγωγού, τα κέρδη των ετών 2005-2011 ξεπερνούσαν τα 800.000 ευρώ! Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει σε αγωγή που έχει καταθέσει ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ότι η καλλιτέχνιδα του χρωστά συνολικά το ποσό των 280.000 ευρώ! Σύμφωνα με τον μάνατζερ, όλο το διάστημα λειτουργίας της εταιρίας ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. εργάστηκε για την επίτευξη των σκοπών της, που ήταν η διαχείριση και η προστασία των περιουσιακών, πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων της γνωστής τραγουδίστριας, χωρίς ωστόσο να λάβει το μερίδιο που του αναλογούσε από τα κέρδη! Από την πλευρά της, η Ελενα Παπαρίζου δεν αρνείται την ύπαρξη κερδών, αλλά -όπως φέρεται ότι υποστήριξε στο υπόμνημά της- δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο μουσικός παραγωγός δεν πήρε το μερίδιο που του αναλογούσε!

Πάντως, μπορεί το ποινικό σκέλος στη διαμάχη για τα κέρδη της εταιρίας να κλείνει με τη «νίκη» της τραγουδίστριας, όμως οι εκκρεμότητες σε αστικό επίπεδο παραμένουν ανοιχτές.

Ανελέητος δικαστικός πόλεμος

Ο δωδεκαετής δεσμός της «Number One» τραγουδίστριας με τον μουσικό παραγωγό και μάνατζερ, που είχε άδοξο τέλος πριν από περίπου επτά χρόνια, οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου δικαστική διαμάχη με επίκεντρο τα εταιρικά έσοδα αλλά και τα αποκτήματα του ζεύγους το διάστημα που ήταν μαζί. Μετά τον χωρισμό, οι προσπάθειες να διευθετηθούν εξωδικαστικά οι οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητές τους δεν απέδωσαν καρπούς.

«Μήλον της Εριδος» -που οδήγησε στην ανταλλαγή εξωδίκων και αγωγών- είναι και η πολυτελής μεζονέτα στη Γλυφάδα, συνολικού εμβαδού 183 τ.μ., που αγόρασαν μαζί το 2006. Η επίμαχη κατοικία, που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο ύψους 520.000 ευρώ, αποτέλεσε και το αντικείμενο της υπ΄ αριθμόν 25711 αγωγής την οποία είχε καταθέσει η τραγουδίστρια σε βάρος του Τόνυ Μαυρίδη στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 και συζητήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την αγωγή η Ελενα Παπαρίζου ζητούσε από τον πρώην σύντροφό της να αποχωρήσει από τη μεζονέτα στην οποία διέμενε παρανόμως, προκειμένου να βγει σε πλειστηριασμό και να πουληθεί. Από την πλευρά του, ο μουσικός παραγωγός υποστήριζε ότι παρέμενε νομίμως στο επίμαχο ακίνητο, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της. Οπως τόνιζε, υπήρχε επαγγελματική μίσθωση του ακινήτου για την προσωπική του εταιρία με την επωνυμία ΤΟΝΥ ΜΑΥΡΙΔΗΣ και Σία Ε.Ε.

Μάλιστα, μόνο λίγες ημέρες μετά την κατάθεση της αγωγής και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου του 2012, ο μάνατζερ είχε αποστείλει εξώδικο στην τραγουδίστρια ζητώντας να μη βγει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα αλλά να την αγοράσει ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι θα αναλάβει το υπόλοιπο του χρέους που του αναλογεί για την αποπληρωμή του δανείου στην τράπεζα. Στην εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία του τόνιζε, μάλιστα, ότι έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δοθεί συμφέρουσα οικονομική λύση και για τους δύο και γνωστοποιούσε στην Ελενα Παπαρίζου ότι δέχεται να της καταβάλει το ποσό των 133.236,845 ευρώ, το οποίο η ίδια προσδιόρισε στην αγωγή της ως αξία του ιδανικού μεριδίου της για το 50% του σπιτιού στη Γλυφάδα.

Μέχρι στιγμής η ζυγαριά στις αστικές διαφορές του πρώην ζεύγους που συνεχίζει πλέον τη ζωή του με άλλους συντρόφους δεν έχει γείρει προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της κατοικίας, αλλά και τις διεκδικήσεις από την εταιρία που είχαν μαζί. Τα χρόνια που έχουν περάσει, πάντως, δεν φαίνεται να έχουν αμβλύνει τις διαφορές τους.