Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τον άντρα της ζωής της με τα πιο τρυφερά λόγια!

Η ηθοποιός δεν κρύβει ότι ζηλεύει ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια γάμου! Διαβάστε παρακάτω....

Πώς τα πας με τη δημοσιότητα;

« Είναι σαν να μην υπάρχει για μένα»

Καλό είναι αυτό. Θα μπορούσε να είναι κάτι που σε πιέζει ή σε κουράζει.

«Άντε καλέ! Άλλωστε ο θαυμασμός και η αγάπη του κόσμου είναι η δύναμη μας. Από πολλές απόψεις. Όχι, δεν με κουράζει, αλλά ταυτόχρονα δεν νομίζω ότι γίνεται και κάτι»

Πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς τη δημοσιότητα σου όταν έχεις ένα παιδί, το οποίο έχει μπαμπά τον Γιάννη Αΐβάζη;

«Δεν είναι δύσκολο στη σχέση μας με τον Γιάννη»

Διαβάστε ακόμα:Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης υποκρίνεται ότι έχει αμνησία! Αχιλλέας - Ρενάτα δεν μιλιούνται! Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 09/03;

Με το παιδί;

«Με το παιδί τώρα που είναι εννέα χρόνων και μεγαλώνει, έχουμε αρχίσει να αντιμετωπίζουμε κάποια μικροπροβληματάκια από εξωτερικούς παράγοντες, τα οποία φαντάζομαι ότι θα δυσκολέψουν όταν θα γίνει έφηβη. Επειδή όμως τα βλέπω, προσπαθώ να δυναμώσω το παιδί μου και να το διαπαιδαγωγήσω σωστά, ώστε να μην το αγγίζουν όλα αυτά»

Σε φόβισε ποτέ το γεγονός ότι είσαι δίπλα σε έναν άντρα που τον θέλουν πολλές γυναίκες;

«Όχι, ούτε που το σκέφτηκα. Με βρήκε, τον βρήκα, κουμπώσαμε»

Ζηλεύεις, όμως;

Διαβάστε ακόμα: Power of love: Η ανακοίνωση της Μπακοδήμου που αιφνιδίασε τους παίκτες και τα νεύρα της Αθηνάς με τον Σωκράτη!

«Φαντάζομαι εννοείς τους εξωτερικούς παράγοντες. Ναι, φυσικά»

Πώς ήταν όταν ο Γιάννης έλειπε στην Κουρουτα;

«Ο Γιάννης έχει ξαναφύγει για δυόμισι μήνες, για την Παταγονία, ωστόσο τότε το παιδί ήταν 8 μηνών και δεν καταλάβαινε. Τώρα τον ζητούσε όλη την ώρα. Εντάξει, όμως, το διαχειριστήκαμε κι αυτό»

Εσύ θα έμπαινες σε ένα ριάλιτι επιβίωσης;

«Τύπου «Survivor; Όχι. Πρώτον, έχω μεγαλώσει πολύ για να πηγαίνω να χτυπιέμαι χωρίς λόγο. Δεύτερον, δεν είναι του στυλ μου, δεν είμαι ο τύπος που θα αγωνιστεί για να επιβιώσει. Από την άλλη, έχω πάει σε άλλο επίπεδο τώρα. Είμαι μάνα. Δεν μπορώ να αφήσω το παιδί μου για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Για να πάω πού; Να κάνω τι; Τι να κερδίσω μέσα από όλο αυτό; Πιο πολλά έχω να χάσω. Όχι ότι δεν το παρακολουθώ ή πως το κατακρίνω, απλώς δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου» δήλωσε στο tvέθνος.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr