Δύσκολες ώρες για τη Σίσσυ Φειδά και τον σύζυγό της, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον νόμο.

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή για τον νεαρό επιχειρηματία που κατηγορείται για ξυλοδαρμό δικαστικού επιμελητή.

Διαβάστε ακόμα:Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης υποκρίνεται ότι έχει αμνησία! Αχιλλέας - Ρενάτα δεν μιλιούνται! Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 09/03;

Η Σίσσυ Φείδα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τόνισε : «Το είχα κάνει ξεκάθαρο πριν δύο χρόνια ότι ο σύζυγός μου από τη στιγμή που ο σύζυγός μου αποφάσισε να προστατεύσει τη γυναίκα και το παιδί του απέναντι σε ανθρώπους που δεν είχαν καμία δουλειά να είναι εκεί, ήμασταν έτοιμοι να δεχτούμε και τις επιπτώσεις. Είναι ανθρώπινο και λογικό και δεν χρειάζεται να δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι είναι και σημασία… Στο συγκεκριμένο δικαστικό επιμελητή έχουμε κάνει μήνυση για παράβαση καθήκοντος και εκκρεμεί. Μετά το συμβάν γέννησε πέντε μέρες μετά… Κάποιες συμπεριφορές ήταν ανάρμοστες… Ο σύζυγός μου έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ευτυχώς που εγώ δεν ήμουν στη θέση του γιατί τότε θα δημιουργούσα πραγματική ζημιά στον επιμελητή και όχι δήθεν ζημιά…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: