Οριστική αυλαία έριξε το 9ο τμήμα του Εφετείου Αθηνών στην πολύκροτη διαμάχη του Αλέξη Κούγια με την Εύη Βατίδου για τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν όταν ήταν παντρεμένοι, δικαιώνοντας τον γνωστό δικηγόρο και υποχρεώνοντας την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Δώδεκα χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο στο οποίο έχει προσφύγει η fashion blogger διεκδικώντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το ένα τρίτο από τα αποκτήματα του γνωστού δικηγόρου κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους απέρριψε την αγωγή της, κρίνοντας πως “δεν είχε καμία συμβολή στην απόκτηση της περιουσίας αυτής”!

Διαβάστε ακόμα: Αποκαλυπτικό! Πρωταγωνιστής του Τατουάζ ποζάρει ολόγυμνος και αναστατώνει το γυναικείο πληθυσμό! Δείτε ποιος είναι...

Μήλον της Έριδος αποτελούσαν μεταξύ άλλον, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, το σπίτι του Αλέξη Κούγια στη Βουλιαγμένη, οι εξοχικές κατοικίες σε Μύκονο και Αράχοβα, τα ιδιόκτητα γραφεία του ποινικολόγου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και ένα ξενοδοχείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, η αξία των οποίων έχει εκτιμηθεί σε 50.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται, η Εύη βατίδου (η οποία δεν είχε προσωπική περιουσία ή άλλη πηγή εσόδων) είχε μηδενική συμβολή στην επαύξηση της περιουσίας του Αλέξη Κούγια!

Η πρώην εστεμμένη των καλλιστείων επικαλούνταν στην αγωγή της ότι προσέφερε τις προσωπικές υπηρεσίες της για την επαύξηση της περιουσίας του ζεύγους, υποστηρίζοντας μάλιστα πως συνέβαλε στην κοινωνική και την επαγγελματική προβολή του Αλέξη Κούγια, λόγω της δημοσιότητάς της ως μοντέλο. Ο ισχυρισμός της, ωστόσο, αποδομήθηκε από τους δικαστές, που έκριναν πως ο δικηγόρος “δεν είχε ανάγκη κοινωνικής και επαγγελματικής προβολής μέσω του γάμου του, προκειμένου να αυξήσει (ποσοτικά και ποιοτικά) το πελατολόγιό του”.