Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει τα παιδιά και ανεβάζει κατά καιρούς τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία με εκείνη στο δωμάτιο της κόρης της, μπροστά από μια βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία.

Διαβάστε ακόμα: ΤΟ TATOYAZ: Ο Ορφέας πέφτει από την ταράτσα πολυκατοικίας! Καταιγιστικές οι εξελίξεις...

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: « Ένας κόσμος που το παιδί σου έχει περισσότερες ευκαιρίες, χάρη στην τεχνολογία. Δεν θα ήταν καλύτερος;Από την Αθήνα έως το κάθε ακριτικό χωριό, κάθε παιδί να έχει πρόσβαση στην γνώση χάρη στην τεχνολογία. Σε πληροφορίες, εφαρμογές, σχολεία, εργαστήρια, ψηφιακές βιβλιοθήκες. Γίνεται; Θα μπορούσε να γίνει!Σ’ ένα κόσμο με ίσες ευκαιρίες και ίση πρόσβαση στην τεχνολογία έχουμε όλοι απεριόριστες δυνατότητες.»

Δείτε την ανάρτηση της:

#eleni Ένας κόσμος που το παιδί σου έχει περισσότερες ευκαιρίες, χάρη στην τεχνολογία. Δεν θα ήταν καλύτερος; Από την Αθήνα έως το κάθε ακριτικό χωριό, κάθε παιδί να έχει πρόσβαση στην γνώση χάρη στην τεχνολογία. Σε πληροφορίες, εφαρμογές, σχολεία, εργαστήρια, ψηφιακές βιβλιοθήκες. Γίνεται; Θα μπορούσε να γίνει! Σ’ ένα κόσμο με ίσες ευκαιρίες και ίση πρόσβαση στην τεχνολογία έχουμε όλοι απεριόριστες δυνατότητες. #COSMOTE #kalyteroskosmos

A post shared by @ elenimenegaki on