Στο Γκάζι διασκέδασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή την εμφάνιση του διάσημου dj David Morales.

Στο συγκεκριμένο μαγαζί βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι και μεταξύ αυτών και παίκτες του Survivor, οπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και ενώ όλα κυλούσαν ωραία και καλά και η διασκέδαση είχε χτυπήσει "κόκκινο", όπως μας μεταφέρει στο Youweekly.gr άνθρωπος από τον χώρο που καθόταν στο δίπλα τραπέζι... διαδραματίστηκε ένας έντονος καυγάς μεταξύ του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Το ζευγάρι έκανε έντονες κινήσεις, ενώ το πρόσωπο της Ευρυδίκης φαινόταν πολύ εκνευρισμένο προδίδοντας σε όλους πως κάτι έχει συμβεί μεταξύ τους. "Του μιλούσε πολύ έντονα και μέσα στην φασαρία δεν μπορούσες να καταλάβεις τι του έλεγε! Το μόνο που ακούστηκε έντονα είναι πως κάτι φώναζε για το κινητό του...", αναφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Διαβάστε ακόμα: Ηλίας Βρεττός: Στέκεται ξανά στα πόδια του ο τραγουδιστής μετά το τροχαίο! Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Το ζευγάρι όπως φαίνεται είχε μία έντονη λογομαχία και δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα νεύρα τους! Το αποτέλεσμα; Να σηκωθεί ο Κωνσταντίνος από το τραπέζι να φύγει αιφνιδιάζοντας και τους γύρω του, αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία έσπευσε να τον ακολουθήσει!

Εντάξει, αυτά τα καυγαδάκια στα νέα ζευγάρια είναι συνηθισμένα! Όπως έχει πει και η ίδια, μπορεί να υπάρχουν προστριβές όμως...είναι πάρα πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί!