Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, με πιο πρόσφατο τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Η Τζένη μίλησε στο περιοδικό Down Town και την Φανή Πλατσατούρα και αποκάλυψε πως δεν είναι έγκυος, διαψεύδοντας τις φήμες, ενώ έγινε γνωστό ότι μετακόμισε με τον γιο της Μάξιμο και έναν σκύλο ράτσας λαμπραντόρ, δώρο από τον σύντροφό της, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Στησιχόρου, όπου πάντα ήθελε να μείνει.

Διαβάστε ακόμη: Τι θα γίνει σήμερα στην Ελίφ 01/03

Η ίδια συγκεκριμένα είπε: "Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Το ορκίζομαι. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να πω γι’ αυτό το θέμα, το άκουσα και εγώ. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Δεν είμαι έγκυος, τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή που μιλάμε"!

Η παρουσιάστρια μίλησε ακόμη και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και δήλωσε για το ίδιο θέμα: "Τρίδυμα έχω. Πραγματικά δεν ξέρω πως όλο αυτό ακούστηκε και πήρε αυτές τις διαστάσεις. Δεν έχουμε κανονίσει κάτι για γάμο το καλοκαίρι. Ισχύει ότι συγκατοικούμε στο ίδιο σπίτι. Πολύ κούραση. Και να δουλεύεις και να μετακομίζεις και να έχεις παιδιά και σκυλιά δεν είναι το πιο εύκολο, αλλά τα κατάφερα και μου άρεσε".

Σε ερώτηση για μια πιθανή τέταρτη εγκυμοσύνη, η Τζένη Μπαλατσινου απάντησε: "Όλα θα μπορούσε να τα κάνει ο άνθρωπος. Νομίζω γενικά όταν λέμε μεγάλες κουβέντες στη ζωή έρχεται μετά κάτι και το λουζόμαστε. Οπότε είναι καλύτερα να μη δηλώνουμε τίποτα για αυτό". Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: