Τρείς περίπου μήνες μετα τον χωρισμό από την πρώτη του γυναίκα, ο Γιάνης Βαρουφάκης γνώρισε ξανά τον έρωτα στα μάτια της Δανάης Στράτου που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Για τη σύζυγό του, την κόρη του Ξένια αλλά και τον ρόλο του ως πατέρας μίλησε ο πρώην υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «RealtaLK» και την Κατερίνα Λάσπα. διαβάστε παρακάτω...

Διαβάστε επίσης:«Η μαμά μου έκανε γιο και πέθανε»: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της κόρης της Βίκυς Μοσχολιού για το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εξομολογείται μιλώντας για την σχέση του με την Δανάη: ”Εγώ δεν θα χωρούσα σε αυτό το σπίτι εάν δεν ήταν η Δανάη, δεν θα με κράταγε το σπίτι. Θα έπρεπε να φύγω. Χωράω επειδή είναι η Δανάη. Η ουσία είναι ότι δεν έχουμε μεγάλα «εγώ», έχουμε πάρα πολύ μεγάλη εγρήγορση, φιλοδοξία –όχι για θέσεις και τέτοια- αλλά για να κάνουμε πράγματα”. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με τη γυναίκα του πήγαιναν στο ίδιο σχολείο ωστόσο δεν την είχε προσέξει τότε λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Διαβάστε επίσης: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής σε εξομολόγηση – βόμβα! «Είχα πρόβλημα στο σ*ξ! Τελείωνα γρήγορα και η γυναίκα μου…»

Η κόρη του Γιάνη είναι πλέον 13 χρονών και όταν η Κατερίνα Λάσπα τον ρώτησε αν νιώθει ότι ήταν παρών στο μεγάλωμα της κόρης του απάντησε: ”Η ερώτησή σου είναι σκληρή. Σαν πατέρας ήμουν παντελώς απών από πλευράς φυσικής απόστασης. Είμαι από τους πατεράδες που πάντα σιχαινόμουν, που κάνουν παιδί όταν χωρίζουν. Με την μητέρα της Ξένιας είχαμε χωρίσει πριν δημιουργηθεί η Ξένια. Η Ξένια τον πρώτο χρόνο της ζωής της τον πέρασε στην Αθήνα αλλά μετά την πήρε η μητέρα της και πήγαν στην Αυστραλία”.

Δείτε το βίντεο: