Αδιανόητα πράγματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό!

Δημοσιογράφος κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. διαβάστε παρακάτω...

Όπως αναφέρει στο Facebook ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου, ο σέντερ του Ολυμπιακού του επιτέθηκε σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα στο κεφάλι. (Καταγγελία - βόμβα για δολοφονική επίθεση εναντίον γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου από τον Γιώργο Μπόγρη! (photos))

Διαβάστε επίσης: Ας χαλαρώσει λίγο! Η απάντηση της Τόνιας Σωτηροπούλου όταν την ρώτησαν για την σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια!

Η υπόθεση έχει οδηγηθεί πλέον στην διακιοσύνη, ωστόσο ο επίσης δημοσιογράφος Βασίλης Γεωργίου και πατέρας του Σωτήρη Γεωργίου, έστειλε ανοιχτή επιστολή μέσω Facebook στον σέντερ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Γεωργίου:

«Μπόγρη, σου γράφω σαν πατέρας και δημοσιογράφος με θητεία 50 χρόνων.

Με την άνανδρη επίθεσή σου έφερες νέα ήθη και έθιμα στην οικογένεια του Ελληνικού μπάσκετ και κατ’ επέκταση στον Ελληνικό αθλητισμό. Και παίκτης στο 2018 πλακώνει στις μπουνιές δημοσιογράφο γιατί έτσι του αρέσει.

Έκανες μια επίθεση σε δημόσιο χώρο με βρισιές, χτυπάς με γροθιές και τραυματίζεις τον δημοσιογράφο, το γιό μου και είσαι... μάγκας.

Διαβάστε επίσης: Έρωτας στο Master Chef 2: Ποιοι παίκτες ήρθαν κοντά; Αποκάλυψη!

Έτσι νομίζεις Μπόγρη.

Μάθε λοιπόν ότι ο Σωτήρης Γεωργίου κάνει δημοσιογραφικό λειτούργημα με τα γραφόμενα του κάθε μέρα, γράφει την άποψη του απλά και δημοκρατικά, με το δικαίωμα που έχει ο κάθε Έλλην πολίτης και δημοσιογράφος.

Εσύ δεν σεβάστηκες τίποτα. Φαίνεται ότι πιστεύεις πως με μπουνιές και απειλές πέτυχες αυτό που ήθελες. Ο δημοσιογράφος Μπόγρη δεν αλλάζει τις αρχές του, το ήθος, τον χαρακτήρα, τα πιστεύω του και το δημοσιογραφικό λειτούργημα που υπηρετεί επί δεκαετίες.

Αυτός είναι ο Σωτήρης Γεωργίου που χτύπησες και τραυμάτισες και οι νόμιμες διαδικασίες έρχονται»