Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Πρώτο Θέμα και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τι τον στενοχωρεί στην κοινωνία. Ο αγαπημένος ηθοποιός ζει στο κέντρο της Αθήνας και εξέφρασε τους προβληματισμούς του για όσα βιώνουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ορφέας συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό που με στενοχωρεί σήμερα είναι ότι, παρά τη δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι βιώνουμε, δεν έχουμε γίνει ένα. Έχουν γεμίσει καρκίνο όλοι οι πνεύμονες που μπορούν να μας δώσουν ανάσα κι εμείς κρατάμε τα κουσούρια μας. Μιλώ για τους ανθρώπους που συνθέτουν την, κοινωνία μας. Μουντζώνουμε τους δρόμους, τρωγόμαστε μεταξύ μας, έχουμε απολέσει την ευγένεια, θα τιμωρήσουμε κάποιον που δεν μας σέρβιρε γρήγορα το νερό και ας δουλεύει 14 ώρες την ημέρα. Και επειδή θα θυμώσουμε, δεν θα του αφήσουμε φιλοδώρημα. Λέμε Ελληνάρας και υποτιμάμε και οι ίδιοι τη λέξη. Λειτουργούμε σαν να μη μας ενδιαφέρει κανείς και τίποτα. Σου λέει, “αφού δεν με σεβάστηκε κανείς, θα κατουράω κι εγώ στις πόρτες των υπολοίπων”».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Φαίη Σκορδά: Ανέβηκαν οι τόνοι με τον δικηγόρο του Διονυσίου! Η καταγγελία και το άδειασμα της παρουσιάστριας στον τραγουδιστή! (Βίντεο)

Στέλιος Διονυσίου: Σπάει την σιωπή του μέσα από το αυτόφωρο: «Κάνω μήνυση στον αστυνομικό γιατί…»

H Πηνελόπη Πλάκα μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της! «Νιώθω άβολα γιατί….»