Η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την Παρασκευή εκδήλωση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης. Περίπου 400 υποστηρικτές και μέλη του κόμματος φώναζαν συνθήματα όπως το «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», ενώ ο τραγουδιστής τους έλεγε από την πίστα πως αυτό που κάνουν είναι αντίσταση και ο μοναδικός λόγος που δεν συμμετέχει μαζί τους, στα συνθήματα, είναι επειδή ο ίδιος το αισθάνεται μέσα του. Διαβάστε παρακάτω...

Το έναυσμα για το ξέσπασμα των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής δόθηκε όταν ο Νότης Σφακιανάκης τραγούδησε το «Ήταν τρελός», ενώ στο videowall πίσω του έπαιζε βίντεο με τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο από ψευδοϋπουργούς του καθεστώτος Ντενκτάς. Μάλιστα, ο Νότης Σφακιανάκης είπε απευθυνόμενος στους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής: «αν ζούσε στις μέρες μας, σίγουρα θα ήταν μαζί σας. Κάνετε αντίσταση. Κι εγώ υποστηρίζω τους αντιστασιακούς του σήμερα». Δείτε το βίντεο:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=DN1BdcnhZqo[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την Ευαγγελία Αραβανή! Το σχόλιο του για την εμφάνισή της στο DWTS! (Βίντεο)

Βίκυ Καβουρα: Καρφώθηκε μόνη της! Η άρνηση να απαντήσει για την Αραβανή και η ξινίλα για τον Οικονομόπουλο (Βίντεο)

Εξιτήριο για την Κατερίνα Τσάβαλου! Οι φωτογραφίες με το μωράκι της και η άψογη σιλουέτα!