Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018! Μετά τις αρνήσεις της Έλενας Παπαρίζου και της Tamta, το ΡΙΚ έδωσε τελικά τα χέρια με την Ελένη Φουρέιρα η οποία επίσημα πλέον είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2018, στη Λισαβόνα! Η σύσκεψη, που ολοκληρώθηκε μόλις τώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, έλαβε χώρα στα γραφεία της Panik Records μεταξύ της δισκογραφικής εταιρίας και των υπευθύνων του Κυπριακού καναλιού ΡΙΚ που ήρθαν σήμερα ειδικά γι’ αυτό τον λόγο στην Αθήνα. Διαβάστε παρακάτω...

Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι το όνομα της Ελένης Φουρέιρα ήταν προσωπική επιλογή του συνθέτη Alex P. – ο οποίος υπογράφει την συμμετοχή – μετά την άρνηση της συνεργάτιδας και φίλης του Έλενας Παπαρίζου. Το όνομα της Ελένης Φουρέιρα ακουγόταν έντονα το τελευταίο καιρό αλλά έμοιαζε στους fans του θεσμού ένα άπιαστο όνειρο! Να όμως που τελικά, τα όνειρα… γίνονται πραγματικότητα και οι θαυμαστές της εκρηκτικής τραγουδίστριας θα την καμαρώσουν επιτέλους στη σκηνή της Eurovision, ακόμα και αν αυτό δεν είναι με την Ελλάδα αλλά με την Κύπρο!
Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, το …. «καυτό» τραγούδι της Κύπρου υπογράφει ο Ελληνοσουηδός συνθέτης Alex P. (Άλεξ Παπακωνσταντίνου) και πρόκειται για ένα up tempo, dance/ethnic ρυθμούς με πολλά ορχηστρικά σημεία κατά τη διάρκειά του και σίγουρα σκοπεύει να ξεσηκώσει κοινό και τηλεθεατές του διαγωνισμού.

Ο τίτλος της Κυπριακής συμμετοχής είναι «FUEGO»!
Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα «ανακατεύεται» με την Eurovision! Το 2010, ήταν υποψήφια να εκπροσωπήσει την χώρα μας συμμετέχοντας στο κομμάτι «Κιβωτός του Νώε/Noa’s Ark» μαζί με τον Μάνο Πυροβολάκη και τον ράπερ Don’t Ask! Το 2013, συμμετείχε ως καλεσμένη στον Ελληνικό Τελικό της χώρας μας ερμηνεύοντας και παρουσιάζοντας μοναδικά επί σκηνής το «Wild dances» μαζί με την Ruslana ενώ το 2015 διασκεύασε στα Ελληνικά την συμμετοχή του Ισραήλ «Golden boy» γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και με την χορογραφία να γίνεται viral!

Πηγή: ogaegreece.com

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Πασίγνωστη ηθοποιός κατακεραυνώνει Ντάνο και Alpha! «Ποιος είναι ο Αγγελόπουλος και τι είναι το Τατουάζ»;

Η Κατερίνα Στικούδη το τερμάτισε! Τραγουδάει την… κηδεία της μέσα στο φέρετρο! Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά! (Βίντεο)

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Μάνος Παπαγιάννης! Ο «εξορισμός» του από τον χώρο της θέασης μετά το συμβάν με την Παυλίδου!