Το τελευταίο διάστημα η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όχι για χάρη κάποιας δουλειάς τους, αλλά επειδή η πρώτη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού! Έκτοτε έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά, όπως επίσης και πολλοί είναι αυτοί που έχουν βγει να πάρουν θέση. Διαβάστε παρακάτω...

Το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" έγινε γνωστή ακόμη μια καταγγελία αλλά αυτή τη φορά εις βάρος της Σοφίας Παυλίδου και του Σωτήρη Καλυβάτση με θύμα την ηθοποιό Χρύσα Κλούβα. Όπως ανέφεραν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή η ηθοποιός καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό, σοκάροντας τους πάντες! Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο στα δημοσιογραφικά γραφεία έφτασε μία ανακοίνωση της πληρεξούσιας δικηγόρου της Χρύσας Κλούβα, Έλλη Ρούσσου, όπου διαψεύδουν κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση. Πιο συγκεκριμένα:
"Σχετικά με τις πληροφορίες, που έχουν μεταδοθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχουν διαχυθεί στο διαδίκτυο και αναπαραχθεί σε έντυπα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες δημοσιεύεται ότι έχω καταγγείλει αντίστοιχο περιστατικό με αυτό της κ.Παυλίδου, που έχει συμβεί σε εμένα από την ίδια την κ. Παυλίδου και τον κ, Καλυβάτση, με τους οποίους συνεργαστήκαμε στην παράσταση ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ στο ΧΥΤΗΡΙΟ τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2015-2016 και τη θερινή 2016 δηλώνω τα εξής:
Oυδέν περιστατικό ξυλοδαρμού έχει συμβεί σε εμένα και βεβαίως καμία καταγγελία δεν έχω κάνει κατά του κ. Καλυβάτση ή της κ. Παυλίδου, και κατά ουδενός άλλου συναδέλφου μου, που έχω συνεργαστεί μέχρι σήμερα, με τους οποίους διατηρώ αγαστή επαγγελματική συνεργασία.
Η ιδιότητά μου ως ηθοποιού δεν με κατατάσσει στα δημόσια πρόσωπα. Ουδέποτε μάλιστα έχω επιλέξει διακεκριμένη παρουσία μου στην κοινωνική σφαίρα, ώστε να δικαιολογείται η δημιουργία δημοσίου ενδιαφέροντος γύρω από το πρόσωπό μου. Η έκταση της αξιώσεως του σεβασμού της προσωπικότητάς μου έχει καθορισθεί από εμένα την ίδια, όπως τόσα χρόνια έχω περιχαράξει στον κοινωνικό και επαγγελματικό μου βίο.
Ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα έχω σχέση με τα γεγονότα, που έχουν συμβεί στην παράσταση ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ, καθώς δεν ήμουν εκεί και βεβαίως ουδέν θα μπορούσα να καταθέσω. Ζητώ με τη δημόσια αυτή ανακοίνωσή μου να παύσουν οριστικά να μεταδίδονται και εν γένει να παρουσιάζονται δημόσια ειδήσεις, που αναίτια και απρόκλητα συνδυάζουν το όνομα μου με τα πρόσφατα γεγονότα στο ΧΥΤΗΡΙΟ, προσβάλλουν και διαταράσσουν κατάφωρα την ιδιωτική μου ζωή και τις διαπροσωπικές σχέσεις μου με τους συναδέλφους μου και επιφέρουν τεράστια αναταραχή στην άσκηση του επαγγέλματός μου".

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Γιώργο Χρυσοστόμου: «Εγώ πήγα στον ιατροδικαστή την Παυλίδου! Μετά το θέατρο μου αποκάλυψε ότι…»

Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά μετά την γέννα και η τρυφερή αποκάλυψη: «Όταν είδε η Μπιάνκα το μωρό…»

Βάσω Λασκαράκη: Ο νέος άντρας στην ζωή της και η τρυφερή αποκάλυψη από την ίδια…