Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη όπου και μίλησε για όλους και για όλα! Ο Γιώργος Χρυσοστόμου με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Προδοσία» και των δυσκολιών που προέκυψαν μέχρι να ανέβει το θεατρικό έργο δεν δίστασε να αναφερθεί στο περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγαιάννη! Διαβάστε παρακάτω...

«Το πρωί της πρεμιέρας ήμουν στο ΚΑΤ με τη Σοφία Παυλίδου γιατί είμαι φίλος της και ήθελα να τη στηρίξω σε αυτό. Πήγαμε στην αρχή σε μια ιατροδικαστή και μετά στο ΚΑΤ», είπε και η Ελένη έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξηγώντας ότι είναι φίλος της τόνισε «Για να φτάσει να μηνύσει άνθρωπο σημαίνει πως υπήρξε βία. Επειδή μιλάω μαζί της κάθε μέρα – και το λέω αυτό με πολύ αγάπη και ψυχραιμία – αν της ζήταγε ένα συγνώμη ο Μάνος θα ήταν βάλσαμο για όλους». Κάτι που όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός του είπε η Σοφία Παυλίδου «Χθες μιλήσαμε και μου λέει “ρε συ ένα συγνώμη ήθελα”».

Τέλος, όταν ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη αν θα αποσυρθεί η μήνυση με μια συγνώμη ο Γιώργος Χρυσοστόμου ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω αν θα λήξει με μια συγνώμη. Το συγνώμη θα ήταν ένα βάλσαμο, αν το πει τώρα, (…) Ένα συγνώμη, προσωπικά στο τηλέφωνό της θα ήταν βάλσαμο. Κι επειδή την ξέρω τη Σοφία πίστεψέ με θα λυθεί». Δείτε το σχετικό βίντεο:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=mW29DonEgsU[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά μετά την γέννα και η τρυφερή αποκάλυψη: «Όταν είδε η Μπιάνκα το μωρό…»

Βάσω Λασκαράκη: Ο νέος άντρας στην ζωή της και η τρυφερή αποκάλυψη από την ίδια…

«Έκανα one night stand πριν από ένα μήνα!» Ποιος Έλληνας παρουσιαστής έκανε αυτή την αποκάλυψη;