Τον περασμένο Ιούνιο η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. Η δημοσιογράφος χρειάστηκε να χειρουργηθεί άμεσα, έτσι ώστε να αφαιρεθεί ο όγκος. Ένα μήνα μετά, πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, αλλά και για το χειρουργείο που έκανε. Ο λόγος όπως εξήγησε, είναι το γεγονός πως θέλει να δώσει δύναμη μέσω της δικής της ιστορίας σε ανθρώπους που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις. Διαβάστε παρακάτω...



Έτσι, μέσα από αναρτήσεις της στα social media, αλλά και συνεντεύξεις αποκάλυψε τα όσα έζησε. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Women’s Health εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι πριν μπει στο χειρουργείο άφησε επιστολές για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Συγκεκριμένα, για τους γονείς και τον σύντροφο της.

«Έγραψα επιστολές προς τον Κέβιν και τους γονείς μου. Τις έδωσα στον καλύτερό μου φίλο και του είπα: “Να τις παραδώσεις εάν μου συμβεί κάτι”.» αποκάλυψε. Μάλιστα, συγκίνησε όταν αποκάλυψε ένα απόσπασμα από την επιστολή που έγραψε για τον πατέρα της: «Στον μπαμπά μου έγραψα: Άκουσε, εάν βρεθώ στην άλλη πλευρά, θα ζήσω μία διαφορετική ζωή, και ίσως να μην μπορείς να καυχηθείς: «Κοιτάξτε τι καταπληκτικά πράγματα κάνει τώρα!». Δεν έχω τίποτα να αποδείξω πια. Απλώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνω βραχιόλια φιλίας στην Αφρική, αυτό θέλω να κάνω. Ελπίζω να εξακολουθήσεις να είσαι περήφανος για μένα και να με αγαπάς για αυτό που θα είμαι μετά από αυτό το ταξίδι, αλλά πρέπει να το κάνω».

Η επέμβαση της δημοσιογράφου στέφθηκε με επιτυχία, και όπως η ίδια τόνισε ο κίνδυνος για να εμφανιστεί ξανά όγκος, είναι ελάχιστος: «Ο δρ. Μπλακ επιβεβαίωσε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης και αν και αυτός ο τύπος όγκου μερικές φορές ξαναγεννιέται, είπε, για μένα, υπάρχει το πολύ 6 με 7% πιθανότητα να επιστρέψει».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Χριστουγεννιάτικο δείπνο Ελπίδας & Αγάπης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τη Μαρία Ανδρούτσου στο νέο της ρόλο! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπερό φιλανθρωπικό dinner στο Λονδίνo