Η θλίψη κυριαρχεί από χθες στους οικείους, τους φίλους, τους συναδέλφους του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, αλλά και σε όσους έτυχε να τον γνωρίζουν.
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν μέσα από τη δουλειά του και μόνο εκδήλωσαν τη θλίψη τους και εξέφρασαν τα συναισθημάτά τους για τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Μπεσκένη στα social media.

Ανάμεσα στο πλήθος των αναρτήσεων αυτή του Κωστή Κατσούδα ξεχωρίζει. Κουμπάροι με τον δημοσιογράφο, παρών στη βάφτιση του γιου του το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και ώρες αργότερα στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί προσπαθούσαν επί 45 λεπτά να τον κρατήσουν στη ζωή. Διαβάστε παρακάτω…

«Τι σου είναι ή Ζωή, την μια μέρα σε κάνει να γελάς με τούς αγαπημένους σου και την άλλη να κλαις. Εχθές στις 12,00 βαφτίσαμε τον γιο του νονού τής κόρης μου, τον Αγαπημένο μας Ηλία. Γελάσαμε, Χαρήκαμε, Χορέψαμε, αγκαλιαστήκαμε. Σήμερα, στις 11,00 ο Νονός τής Κόρης μου, ο Αγαπημένος μου Κουμπάρος, ο πατερούλης του Ηλία, Έφυγε, έφυγε μακρυά μας σε ηλικία μόλις 43 χρονών.


Αγαπημένε μου Βασίλη Μπεσκένη, ας είναι εύκολος ο δρόμος που πήρες, και να ξέρεις, ότι τόσο ή Βαφτισιμιά σου όσο και εγώ θα είμαστε δίπλα στον μικρό Ηλία και στην οικογένειά σου πού τόσο πρόωρα τούς άφησες Μόνους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, με πόση αγάπη με χαιρέτησες εχθές, και είπαμε να βρεθούμε όλοι μαζί στην Δυσκολία τής βαφτιστήρας σου αύριο το πρωί, όπως και ποτέ δεν θα ξεχάσω, το δάκρυ πού κύλησε από το άψυχο βλέμμα σου όταν σε είδα για τελευταία φορά στο φορείο και σού έκλεισα τα μάτια. Σε αγαπούσα και σε αγαπώ σάν Αδελφό μου. Καλό σου Ταξίδι Αγαπημένε».


[embed]https://www.facebook.com/kostis.katsoudas/posts/10213288794748727[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Επέστρεψαν στην Ελλάδα Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! Τι συνέβη;

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της! Οι δηλώσεις με δάκρυα στα μάτια!

Η Ήβη Αδάμου παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος! Οι πρώτες δηλώσεις και η τρυφερή εξομολόγηση για τον Μιχάλη Κουινέλη!