Μπορεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος να μην είναι στον δεύτερο κύκλο του "MasterChef", ωστόσο, συνεχίζει μέσα από τις δραστηριότητές του προσπαθεί όπου μπορεί και του δίνεται η ευκαιρία να μεταδίδει την αγάπη του για τη μαγειρική... ακόμα κι αν οι "μαθητές" του είναι παιδιά. Διαβάστε περισσότερα...



Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Jeanne d’ Arc στον Πειραιά στο πλαίσιο της καντίνας που είχαν διοργανώσει στην αυλή του σχολείου οι μαθητές του Δημοτικού. Με τη συνδρομή των γονέων, τα παιδιά γέμισαν την καντίνα νόστιμα εδέσματα, με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για τον Τηλεμαραθώνιο της Unicef, στον οποίο συμμετέχει η Σχολή κάθε χρόνο.



Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε από το πρωί δίπλα στα παιδιά και με την πολύτιμη βοήθειά τους ετοίμασε μικρές, λαχταριστές λιχουδιές που φυσικά έγιναν ανάρπαστες. Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή του έδωσε ξεχωριστό άρωμα και γεύση στη σημαντική αυτή μέρα κια φυσικά πολλά ήταν τα παιδιά που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Διαβάστε ακόμα στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Η Σμαράγδα Καρύδη πάει στην prime time ζώνη!

Λαμπερή επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη

Μια ξεχωριστή βραδιά από την Swarovski με τη νέα συλλογή Rainbow Paradise για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2018