Με αφορμή το νέο της τραγούδι «Αφού» και τον σάλο που προκάλεσαν οι gay friendly στίχοι του, η Άννα Βίσση σε μια από τις πιο σπάνιες συνεντεύξεις της μιλά στο thema people για την αγάπη χωρίς ταμπού, τη δικτατορία του χρόνου, τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και τον μύθο της αναγνωρισιμότητας της που λειτουργεί στις ερωτικές της σχέσεις σαν «φυσικό αλεξιέρωτο» – κατά το αλεξικέραυνο.

Το «Αφού» είναι ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα, του ανθρώπου που στο παρελθόν έχει γράψει δεκάδες επιτυχίες για την ίδια και ξαναγράφει για εκείνη τώρα. Διαβάστε παρακάτω…



«Αν κάναμε σεξ με τον Νίκο, δεν θα είχε αλλάξει τίποτα!» λέει η Άννα Βίσση για τον πρώην σύζυγό της και εσαεί «άνθρωπό της» με μια ατάκα-έκπληξη. «Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν είπα «απεταξάμην τον Καρβέλα». Ευτυχώς που το έκανα αλλά δυστυχώς διότι δεν είχα με τι άλλο να ασχοληθώ αφότου το έκανα», είναι τα λόγια της που περικλείουν την ουσία της σχέσης τους.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Πρόβα νυφικού για την Ελεονώρα Μελέτη! Πιο όμορφη από ποτέ η παρουσιάστρια!

Απίστευτη ατάκα πασίγνωστου Έλληνα! «Η Μενεγάκη ήταν έδρα πανεπιστημίου και τώρα είναι… βασιλομήτωρ!»

Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Οι πρώτες εικόνες από την λαμπερή τελετή και το νυφικό της μέλλουσας μανούλας!