Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε στο YouWeekly σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα! Ο ίδιος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον λόγο που δεν παρακολουθεί πλέον τηλεόραση, αλλά και ποιους παρουσιαστές ξεχωρίζει. Διαβάστε παρακάτω…«Βλέπω μόνο ταινίες στην τηλεόραση, άντε ένα δελτίο ειδήσεων και αυτό με το ζόρι πια. Είναι χλωμά τα δελτία ειδήσεων, μαραζώνουν την ψυχή των τηλεθεατών. Και τα προγράμματα είναι πάρα πολύ φτωχά. Υπάρχει μια γενιά στην τηλεόραση που είναι γερασμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά και σχολίασε αργότερα τον Γιώργο Παπαδάκη και την Ελένη Μενεγάκη: «Ο μαθουσάλας της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Παπαδάκης. Η Ελένη λόγω ηλικίας είναι πια βασιλομήτωρ. Η Ελένη ήταν πολύ καλύτερη χειρίστρια επικοινωνίας. Η Μενεγάκη ήταν έδρα πανεπιστημίου». Διαβάστε παρακάτω...Την ίδια ώρα, ο πασίγνωστος δημοσιογράφος δεν δίστασε να μιλήσει για τα οικονομικά του και για το αν έβγαλε χρήματα από την δουλειά του. «Δόξα τω Θεώ, είμαι εύπορος! Έχω βγάλει χρήματα, ψέματα να πω; Έχω κάνει πολλά συμβόλαια στη ζωή μου. Ήμουν στην ελίτ των δημοσιογράφων και δεν υπάρχει επιχειρηματίας των Media που να μη με έχει προσβάλλει εκτός από τον Λάτση. Από την αρχή της καριέρας μου είχα κάνει τεράστια συμβόλαια. Διαπραγματευόμουν πολύ καλά στη δουλειά μου» δήλωσε.

Τέλος, ο Γιώργος, μοιράστηκε τον λόγο που συγκινείτε αλλά και πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο, η άποψη του κόσμου για εκείνον. «Πολύ, και ειδικά αυτήν την εποχή! Με ενδιαφέρει τι θα πουν όταν φύγω από τον κόσμο οι συνάδελφοι μου και ο κόσμος που με άκουγε στο ραδιόφωνο. Συγκινούμαι όταν μου λένε “σας άκουγα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου όταν ήμουν 7 χρόνων” και τον βλέπεις τώρα με τα παιδιά του» δήλωσε, ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Οι πρώτες εικόνες από την λαμπερή τελετή και το νυφικό της μέλλουσας μανούλας!

Έξω φρενών η Κόνι Μεταξά στο Πρωινό! Η ερώτηση που την έβγαλε εκτός ορίων! «Είναι παγίδα…» (Βίντεο)

Τα πυρά του Γιώργου Λιάγκα στον Αγγελόπουλο: «Τι ρόλο βαράει αυτός και…» – Γιατί στόλισε τον νικητή του Survivor;