O Γιώργος Λιάγκας ως χείμαρρος που είναι, στην ραδιοφωνική του εκπομπή έστησε στη γωνία τον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο με αφορμή το εξώφυλλο που έκανε για εβδομαδιαίο περιοδικό!

Ο παρουσιαστής μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Ντάνο, ενώ η «μπάλα» πήρε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που συμμετέχει στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και κατά την γνώμη του.. δεν τα λέει! Διαβάστε παρακάτω…



«Τι είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι ο νικητής του Survivor… και; Στον δημόσιο βίο τι ρόλο βαράει; Ο άλλος celebrity έχει και μια δουλειά. Δεν μπορώ να καταλάβω ένα παιδί που τελειώνει το ριάλιτι, τί ρόλο βαράει και τον έχουμε παντού;» , είπε ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε…

«Τι σημαίνει έχει γκελ; Κι ο Βασάλος είχε γκελ και πήγε στην Ντορέττα και έλεγαν τι κούκλος, φοβερός και στην τρίτη λέξη λες θα την πει την τέταρτη; Ενώ ο Αγγελόπουλος έχει χάρισμα ρήτορα; Μας δουλεύετε ρε παιδιά τώρα; Τα παιδιά αυτά τρελαίνονται. Τους υπόσχονται ότι θα κάνουν εκπομπές, θα πάρουν κανάλια, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την Πόλη και όταν βγει ένας καινούριος Ντάνος, που βγαίνει πάντα καταλαβαίνουν ότι δεν ήταν τίποτα, αλλά ήταν με ημερομηνία λήξης» πρόσθεσε, ο παρουσιαστής. – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=MtOXWp-ocpw[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Η Ρένα Λουιζίδου αποκάλυψε πόσα λεφτά παίρνει από τις επαναλήψεις του Mega! Θα πάθετε σοκ…

Καταπέλτης! Η διευθύντρια του περιοδικού YOU απαντάει στην Δέσποινα Βανδή για όσα έγραψε!

Για πρώτη φορά! Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για το διαζύγιο του με την Φαίη Σκορδά! «Χωρίσαμε γιατί….» Το δημόσιο άδειασμα στην παρουσιάστρια!