Έτοιμος να κάνει ακόμα ένα βήμα στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε μία από τις μακροβιότερες και παγκοσμίως γνωστές τηλεοπτικές σειρές, φαίνεται πως είναι ο Πάνος Βλάχος! Ο ηθοποιός, που, πριν από περίπου δύο χρόνια, εγκατέλειψε την Ελλάδα μαζί με την αγαπημένη του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, για να κυνηγήσουν το όνειρο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ανέλαβε ρόλο στην Τόλμη Και Γοητεία. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αναφέρει το Λοιπόν, η guest εμφάνιση του Πάνου στη δραματική καθημερινή σειρά Days Of Our Lives -όπου υποδύθηκε έναν Έλληνα σε μια σειρά επεισοδίων που υποτίθεται ότι εκτυλίσσονται στη χώρα μας- του άνοιξε τον δρόμο για την σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στην ελληνική τηλεόραση.

Το Τόλμη Και Γοητεία, που προβάλλεται από το NBC εδώ και 52 χρόνια, δεν είναι πλέον όπως το γνωρίσαμε την δεκαετία του ’90, καθώς η δράση έχει περάσει στα παιδιά και τα εγγόνια των οικογενειών Forrester και Spectra.

peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μου έχει φερθεί βίαια σύντροφός μου! Ήταν…» Ανατριχιάζει η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για πρώην σχέση της!

H εμφάνιση της εγκυμονούσας Αθηνάς Οικονομάκου με μίνι φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις! Πιο φουσκωμένη από ποτέ η κοιλίτσα της… (Βίντεο)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη με φουσκωμένη κοιλίτσα! Χέρι χέρι με τον Θοδωρή Μαροσούλη η παρουσιάστρια! (Βίντεο)