Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα χτες βράδυ. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι κατά το παρελθόν της έχει φερθεί βίαια σύντροφός της!

«Ναι, μου έχει φερθεί βίαια, και όταν έγινε αυτό, φρίκαρα! Δυστυχώς,έδωσα κι άλλη ευκαιρία, επαναλήφθηκε, ήταν ένα τραγικό λάθος. Από τότε άρχισα να ζητάω ψυχολογική βοήθεια, και αποφάσισα να μην το ξαναδεχτώ! Διαβάστε παρακάτω…



Όταν είσαι ερωτευμένος και νομίζεις ότι είναι τα πάντα για σένα, τον βλέπεις να κλαίει και λες εντάξει, δεν το ήθελε. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει. Έκατσα αρκετό καιρό μαζι του, κάνα χρόνο. Είναι μια πολύ σοβαρή κουβέντα, αλλά και τη λεκτική βία και το χαστουκάκι με πλάκα, δεν πρέπει να το δέχεσαι…» είπε η παρουσιάστρια, συγκλονίζοντας τους πάντες στο πλατό! Δείτε την εξομολόγησή της στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Me7Xy3ARvAA[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη με φουσκωμένη κοιλίτσα! Χέρι χέρι με τον Θοδωρή Μαροσούλη η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

«Το βράδυ που έγινε το τροχαίο…» Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Αργυρού για τον Παντελή Παντελίδη! (Βίντεο)

O 74χρονος Mick Jagger ερωτεύτηκε 22χρονη