Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε συνέντευξη από τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο καλλιτέχνης απεκδύθηκε του χαρακτηρισμού «δύσκολος» για τον ίδιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε φτάσει στο σημείο όποιος είναι σοβαρός να τον λέμε δύσκολο, και όποιος είναι χάχας να τον λέμε καλό!»

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τη Βίκυ Κάβουρα και την παρελθούσα σχέση τους, λέγοντας: «Ποτέ δεν το επιδίωξα. Δεν αισθανόμουν καλά. Τώρα να μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν είναι μπροστά; Είμαι μαλακός σαν το τριανταφυλλάκι το φύλλο, είμαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Γιατί να πω όσα κάνω;» είπε ο τραγουδιστής, σε έντονη αμηχανία, ενώ για το ρόλο του σε μία σχέση υπενθύμισε ότι είναι παραδοσιακός και παλαιών αρχών. Διαβάστε παρακάτω….«Τι θες να είμαι, η γυναίκα του σπιτιού; Ναι, ο άντρας θέλω να είμαι, δεν νομίζω ότι προσβάλλει τη γυναίκα. Τώρα, το πώς παρουσιάζεται στην τηλεόραση, και θέλω να τα ακούσω αυτά που λέω, είναι άλλο θέμα! Δεν έχω πει ποτέ για παντόφλες, και αν το έχετε, να το παίξετε! Είναι κακό να είμαι παλαιών αρχών;» κατέληξε, εκνευρισμένος. Δείτε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=70&v=jgYV4Qiut-o[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Κόκλα! Η αποκάλυψη για την σχέση τους που δεν γνώριζε κανείς!

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Μετά από 3 χρόνια τα διέλυσαν όλα σε ένα δευτερόλεπτο!

Η Βάσω Λασκαράκη έσπασε τη σιωπή της! Μιλά πρώτη φορά για την ανακοίνωση του διαζυγίου της!