Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγο καιρό η ανακοίνωση του διαζυγίου της Βάσως Λακσαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη!
Οι δυο τους μετά από κοινή απόφαση αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους στέλνοντας στα Μέσα μια ανακοίνωση.

Η ηθοποιός για πρώτη φορά μετά από αυτή την ανακοίνωση έσπασε τη σιωπή της και σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό 7 μέρες tv αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Διαβάστε παρακάτω…

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Βάσω Λασκαράκη: Η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο τους!

«Τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν καλό για κανέναν. Και εγώ και ο Γιάννης έχουμε πάρα πολλές εμφανίσεις λόγω επαγγελματικών, όπως για παράδειγμα οι πρεμιέρες μας ή οι εκπομπές στις οποίες είμαστε καλεσμένοι και έπρεπε να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Το συζητήσαμε και είδαμε ότι έχουμε δυο επιλογές ή θα λέγαμε «δεν θέλουμε να μιλήσουμε για αυτό», με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να μας ρωτούν συνέχεια και θα υπήρχε μια φήμη γύρω από εμάς, το οποίο δεν θα ήταν ωραίο, ή θα γράφαμε μια ανακοίνωση και το πράγμα θα καταλάγιαζε κάπως. Παρόλο που δεν είναι καθόλου στο χαρακτήρα μας αυτή η ανακοίνωση και παρότι είναι κόντρα σε εμάς, θεωρήσαμε ότι ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία μας να προστατέψουμε το παιδί με μια τέτοια ανακοίνωση παρά να το αφήσουμε να αιωρείται. Είναι πιο ωραία τα πράγματα να είναι προστατευμένα σε μια οικογένεια και αυτή τη στιγμή το πρωταρχικό μέλημα μας είναι η Εύα και να μην μπορεί ο καθένας να ασχολείται με αυτό πέρα από το ποσοστό που του αναλογεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Η Madonna διαφημίζει την Αθήνα

Το παρασκήνιο της λήξης συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με τον μάνατζερ του μετά από 10 χρόνια! Τα υπέρογκα ποσά που του ζητούσαν!

Γρηγόρης Βαλτινός: Βγήκε από το νοσοκομείο και αποκάλυψε: «Μου έβγαλαν μισό κιλό πέτρες από μέσα μου!»