Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με την εταιρία δημοσίων σχέσεων Progressive PR αλλά και τον μάνατζέρ του, μετά από 10 χρόνια συνεργασίας. Τι συνέβη όμως πραγματικά; Το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Happy Day. Διαβάστε παρακάτω…

«Εγώ όταν είδα στην ανακοίνωση της Progressive ότι πλέον θα μιλάτε με το τάδε δικηγορικό γραφείο, μου φάνηκε λίγο περίεργο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι αυτό συνέβη από την πλευρά της εταιρίας ενώ, παράλληλα αποκάλυψε ότι ο ΣΚΑΪ δεν ήξερε για τη διακοπή της συνεργασίας τους!

Και στη συνέχεια, η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Ουσιαστικά αυτό που συντέλεσε στο διαζύγιο ήταν μια σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Προφανώς, και έχει γίνει κάποιο θέμα που έχει να κάνει με οικονομικές διαφορές. Έγινε ξαφνικά. Ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίζονταν κανονικά εκπρόσωποι της εταιρίας σε φωτογραφήσεις και στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ. Δεν διαφαινόταν κάτι, ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα…».

Γρηγόρης Βαλτινός: Βγήκε από το νοσοκομείο και αποκάλυψε: «Μου έβγαλαν μισό κιλό πέτρες από μέσα μου!»

Μάλιστα, όπως ανφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου για να δικαιολογήσουν το υπέρογκο ποσό που έδινε ο τραγουδιστής στον μάνατζέρ του, είχαν ειδικό άτομο για να του κάνουν photoshop στις φωτογραφίες!

Αμέσως, η Σταματίνα πρόσθεσε: «Εγώ που μίλησα με ένα πρόσωπο κοντά στον Κωνσταντίνο Καφίρη, κατάλαβα ότι ίσως να μην υπήρχε οικονομικό ενδιαφέρον από πλευράς της εταιρίας».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Γρηγόρης Βαλτινός: Βγήκε από το νοσοκομείο και αποκάλυψε: «Μου έβγαλαν μισό κιλό πέτρες από μέσα μου!»

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ… (Photos)

Βέτα Μπετίνη: Tι αποκαλύπτει η κόρη της για την απώλεια της μητέρας της… (βίντεο)