Στο Πρωινό σχολίασαν τη συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά, όπου περιγράφει τη γέννα της στο σπίτι της. Η Φαίη Σκορδά είχε μείνει άφωνη από τα όσα αποκάλυπτε η ηθοποιός στη διήγησή της.

«Στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου άρχισαν οι ωδίνες. Κάθε δέκα λεπτά, ένας πόνος στη μέση χαμηλά, αυτό που ξέρεις ότι όσο πάει δυναμώνει μέχρι την εξώθηση. Με βρήκαν απροετοίμαστη. Είχα επιλέξει το παιδικό δωμάτιο για να γεννήσω, αλλά δεν το είχα ετοιμάσει ακόμα. Ξημερώματα λοιπόν άρχισα να το σφουγγαρίζω και να το τακτοποιώ. Το θύμιασα με λιβάνι, το αρωμάτισα με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, το ψέκασα με αγιασμό, του ‘βαλα να ακούει Μπαχ να εξαγνιστεί ενεργειακά και όταν ήρθε η ευλογημένη ώρα απλώς πήγα στο δωμάτιό μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και δεν ξανασηκώθηκα παρά μονάχα λίγες ώρες μετά τη γέννα. Μου το είχε πει η μαία: “το σώμα σου θα σου πει πού θα γεννήσεις”. Έτσι κι έγινε», περιγράφει, σε κείμενό της στο περιοδικό Down Town, η ηθοποιός. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

«Κλαίω! Είναι στο πλαίσιο του εναλλακτικού που έχει γίνει μόδα!» σχολίασε η Κλεοπάτρα, σχολιάζοντας σκωπτικά. «Είναι τόσο μακριά από την αποχή μας, από το 2017!» είπε ο Άρης Καβατζίκης.

«Είναι μία συγκλονιστική εμπειρία, δεν το τολμούν πολλές γυναίκες! Παλαιότερα, γεννούσαν οι γυναίκες όπου τύχει, με τη βοήθεια της μαίας. Εμένα η νονά και θεία μου, που έχω πάρει το όνομά της, είναι μαία, αφιερωμένη στην εκκλησία και στην προσφορά της προς τους άλλους! Τώρα οι συνθήκες μας είναι καλύτερες, δεν είναι μόδα! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί! Ψυχραιμία φοβερή!» είπε η Φαίη. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=k-9LBlFedHE[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Η ξινίλα της «Αγγέλας» σε ερώτηση δημοσιογράφου για το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της και η μεγάλη αποκάλυψη! (Βίντεο)

«Δεν απαντάω σε αγράμματους!» Εξω φρενών ο Γιάννης Μπέζος μπροστά στις κάμερες! (βίντεο)

Παρεξηγήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με την ατάκα της Σκορδά για το trailer του! Της απάντησε δημοσίως (Βίντεο)