Πενήντα χρόνια μετά, το θρυλικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη «Γοργόνες και μάγκες» αναβιώνει αυτή τη φορά στο θεατρικό σανίδι. Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Γιώργος Βάλαρης.
Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν έγινε η Συνέντευξη Τύπου, όπου οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης μίλησαν για το έργο! Η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα! Διαβάστε παρακάτω…



Στην παράσταση αυτή πρωταγωνιστεί η Μαρία Κορινθίου και φυσικά όταν πήγε να πει δυο λόγια ξέσπασε σε κλάματα! Σε δηλώσεις της μετά την συνέντευξη η ίδια μίλησε για τον «πόλεμο» που της έχουν κάνει για τις προκλητικές φωτογραφίσεις, για τον Γιάννη Αϊβάζη και για την κόρη τους, που της έλειψε ο πατέρας τους. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=k6IEClZB1jU[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο θέατρο! Θα τραγουδήσει στο μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες»! Όλα όσα δήλωσε… (Βίντεο)

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Κορινθίου στην συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Γοργόνες και μάγκες»! Τι συνέβη στην ηθοποιό; (Βίντεο)

«Ήθελα να πέσω από τον 7ο όροφο!» – Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου και η προσωπική αποκάλυψη που μας συγκλόνισε!