Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε τηλεφωνικά ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, κ. Ιωάννης Κωλέττης, για τις εξελίξεις στην υπόθεση της εντολέως του, μετά το εισαγγελικό πόρισμα για το τροχαίο Παντελίδη, που θέτει ουσιαστικά στο αρχείο την υπόθεση, αλλά και για τη διεκδίκηση της αποζημίωσης.

«Δεν έχει αποσυρθεί η μήνυση, δεν ισχύει. Εξεδόθη μια εισαγγελική διάταξη, η οποία συνεκτίμησε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης δηλαδή την δικογραφία της τροχαίας, το αποδεικτικό υλικό το οποίο είχε δοθεί και από την οικογένεια του τραγουδιστή και έβαλε την υπόθεση στο αρχείο. Κατά της διατάξεως αυτής, υπάρχει το δικαίωμα προσφυγής της οικογένειας εντός τριμήνου. Επομένως δεν έχει αποσυρθεί με την έννοια ότι έχουν ανακαλέσει κάτι. Δεν υπάρχει ανάκληση. Τα αδικήματα αυτά δεν ανακαλούνται, έτσι κι αλλιώς. Διαβάστε παρακάτω…Η εντολή που έχω είναι να κινηθούμε νομικά έναντι όλων όσων έχουν θίξει την τιμή και την υπόληψή της όλο αυτό το διάστημα. Αναφερόμαστε σε συκοφαντικά σχόλια, σε προφίλ ψεύτικα, και γενικά σε όσους συκοφάντησαν. Στοχοποιήθηκε πολλαπλώς, τόση πολεμική δεν δημιουργήθηκε εναντίον της φερομένης ως αυτουργού Κυριάκου. Έχει ήδη δεχθεί μια αγωγή προσβολής προσωπικότητας από την οικογένεια Παντελίδη. Επομένως και εμείς θα πρέπει αναλόγως να πράξουμε, όταν θα έρθει η ώρα.

Η ασφαλιστική εταιρία και γενικά οι υπόχρεοι προς πληρωμή έχουν υποχρέωση να αποζημιώσουν τον επιβάτη ενός οχήματος, διότι η Μίνα Αρναούτη δεν αμφισβητεί κανείς ότι ήταν συνεπιβάτης. Έχουν υποχρέωση να την αποζημιώσουν ανεξαρτήτως του ποιος οδηγούσε το όχημα, αν το οδηγούσε ο ένας ή ο άλλος!» κατέληξε ο κ. Κωλέττης.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GlUnU23D9h4[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Η κόρη του Μπέζου πρωταγωνίστρια σε… εμετική παράσταση! Αφοδεύσεις επί σκηνής και σερβίρισμα κοπράνων

Γενέθλια για τον μεγάλο γιο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη! Η τρυφερή ανάρτηση και η τούρτα – υπερπαραγωγή!

Αποσύρθηκε η μήνυση της μητέρας του Παντελίδη κατά της Αρναούτη – Κυριάκου! Η δημόσια προειδοποίηση της Μίνας και η αγωγή!