«Όλα για την τέχνη» αυτό είναι το μότο που ακολουθεί διά βίου τους περισσότερους ανθρώπους του θεάτρου, ηθοποιού και σκηνοθέτες.

Ωστόσο, κάποιες φορές στην προσπάθεια τους να ξεχωρίσουν και να συζητηθούν είτε θετικά είτε αρνητικά ορισμένοι υπερβαίνουν τα όρια! Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η παράσταση «Τυραννόσαυροι Rex» με την υπογραφή της Λένας Κιτσοπούλου και τις «ευλογίες» του Υπ. Πολιτισμού, που ανεβαίνει στην Περιαματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στο Rex, και μεταξύ των μελών του θιάσου φιγουράρει και το όνομα της Ηρώς Μπέζου, κόρης του μεγάλου θεατράνθρωπου Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη. Διαβάστε παρακάτω…



Σε αυτήν οι θεατές έρχονται αντιμέτωποι με ένα θέαμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αποκρουστικό! Ο λόγος; Οι ηθοποιοί υποκρίνονται ότι αφοδεύουν επί σκηνής και εν συνέχεια σερβίρουν κιόλας τα αποτελέσματα της εντερικής λειτουργίας τους σε πιάτα και τα τρώνε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Μια βρώσιμη ουσία δίνει την εμετικά ρεαλιστική απεικόνιση των κοπράνων κάνοντας τη σκηνή κατάλληλη μόνο για τους έχοντες γερό «στομάχι».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Γενέθλια για τον μεγάλο γιο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη! Η τρυφερή ανάρτηση και η τούρτα – υπερπαραγωγή!

Αποσύρθηκε η μήνυση της μητέρας του Παντελίδη κατά της Αρναούτη – Κυριάκου! Η δημόσια προειδοποίηση της Μίνας και η αγωγή!

«Έστειλα εξώδικα, για να…!» Άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Λιανού για το χωρισμό του! Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη! (βίντεο)