Ο χωρισμός του με την Ανθή Ανδροτσάκη προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στην ελληνική showbiz. Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» για τους λόγους που τον οδήγησαν να στείλει εξώδικο, αναφορικά με τον χειρισμό του θέματος από τα ΜΜΕ, καθώς και για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί αρχίζουμε και περνάμε καλά. Είχαμε μια δυσκολία να προσελκύσουμε τα ταλέντα που θέλαμε, αλλά τώρα όλα εντάξει. Έπρεπε να υπογράψω την απόλυσή μου, για να αποδεσμευτώ από το κανάλι και να υπογράψω στον Σκάι. Είμαι τυχερός γιατί βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Διαβάστε παρακάτω…Δεν έφτασα στο σημείο παραίτησης. Συζητήσαμε με την Ελένη, είδαμε το concept της επόμενης χρονιάς, και καταλήξαμε ότι δεν θα συνεργαστούμε, καλύτερα ο καθένας μόνος του. Στα μέσα του καλοκαιριού μας είχε πει ξεκάθαρα ότι θέλει να αλλάξει όλη την εκπομπή, και ότι όποιος είχε κάποια άλλη πρόταση να μου τη φέρει να τη συζητήσουμε, και νομίζω πολύ ορθά έπραξε!

Η Ελένη δεν προκαλεί άγχος σε όλη την ομάδα, ρίχνει την ευθύνη εκεί που πρέπει! Το ζητούμενο είναι αν θα γίνει ολική αλλαγή του προϊόντος, όταν κάνεις αυτό το πράγμα τόσα χρόνια, δεν μπορείς να παρουσιάσεις και κάτι εντελώς διαφορετικό! Θα βάλεις κάποιες πινελιές διαφορετικές! Μέσα σε 12 ώρες από τη λήξη της συνεργασίας μου από την Ελένη, είχα συζητήσει με τον Σκάι.

Δεν θα απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου! Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκαν κάποια πράγματα, στείλαμε κάποια εξώδικα για τρία παιδιά που είναι ανήλικα! Δεν σχολιάζω τίποτα περισσότερο, είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα. Προσπαθώ να προστατεύσω τα παιδιά μου και να μην υπάρχει καμία αναφορά, τουλάχιστον σε αυτά! είπε ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YFzw7yqq5c0[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ποια Γερμανού; Δείτε τη νέα αγαπημένη του Μάνου Ιωάννου! Αυτή είναι η δικηγόρος που τους έκλεψε την καρδιά!

Ανατριχιαστικό στιγμιότυπο! Η φωτογραφία του Αγγελόπουλου σε νεκροταφείο! Ποια μνήματα επισκέφθηκε και γιατί…

Λιώσαμε! Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη μιλούν για τα αγγελούδια τους! Δεν φαντάζεστε πώς αποκάλεσε τον ηθοποιό ο γιος του! (βίντεο)